Με το δάχτυλο στο κουμπί ο Πούτιν, με τις κούφιες απειλές η ΕΕ

Από θέση ισχύος και έχοντας στη διάθεσή του το μεγαλύτερο πυρηνικό οπλοστάσιο παγκοσμίως, ο Βλαντιμίρ Πούτιν προειδοποίησε πως θα τα χρησιμοποιήσει αν θα αναγκαστεί.

Η Μόσχα φαίνεται να έχει φτάσει στα όρια της καταγγέλλοντας τη στάση της Δύσης η οποία φαίνεται να εμπλέκεται και στο πεδίο της μάχης, με πληροφορίες να θέλουν ξένες δυνάμεις να βρίσκονται σε ουκρανικά εδάφη.
Νέο πεδίο αντιπαράθεσης αναμένεται να προκύψει από το γεγονός πως λιποτάκτες βρίσκουν άσυλο σε ευρωπαϊκές χώρες με το Βερολίνο πρώτο να τους καλωσορίζει.

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και αναπληρωτής πρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ διατήρησε την «πυρηνική απειλή» του Πούτιν, επέμεινε στη διεξαγωγή δημοψηφισμάτων σε περιοχές της Ουκρανίας και τόνισε οτι πλέον «δεν υπάρχει επιστροφή».
«Οι δημοκρατίες του Ντονμπάς (Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ) και άλλα εδάφη θα γίνουν δεκτά στη Ρωσία» τόνισε ο Μεντβέντεφ, προσθέτοντας οτι η προστασία όλων των εδαφών θα ενισχυθεί σημαντικά από τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. «Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι όχι μόνο οι δυνατότητες κινητοποίησης, αλλά και οποιαδήποτε ρωσικά όπλα, συμπεριλαμβανομένων των στρατηγικών πυρηνικών όπλων και των όπλων που βασίζονται σε νέες τεχνολογίες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την προστασί …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss