Με το Love Delivered προσφέρουμε στην ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Love Delivered: Μία πράξη καλοσύνης είναι ο πιο σπουδαίος και ανθρώπινος τρόπος για να βιώσουμε το αυθεντικό «πνεύμα» των Χριστουγέννων

Αγάπη, ελπίδα, ανθρωπιά, προσφορά. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις έννοιες που συνθέτουν αυτό που αποκαλούμε «πνεύμα» των Χριστουγέννων, μία έννοια αρκετά αόριστη όμως, διαχρονική και πάντα επίκαιρη. Διότι σε μία εποχή αβεβαιότητας, κρίσεων και δυσάρεστων ειδήσεων, το «πνεύμα» των Χριστουγέννων παραμένει κάτι πολύτιμο και δυσεύρετο, μία κινητήριος δύναμη που «τρυπώνει» στις καρδιές μας και μας παρακινεί να μοιράσουμε χαρά, να έρθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.
Και σε τόσο δύσκολους καιρούς, οι άνθρωποι με τους οποίους χρειάζεται να έρθουμε πιο κοντά, για να τους προσφέρουμε απλόχερα λίγη αγάπη, είναι αυτοί που μας έχουν πραγματικά ανάγκη. Πρόκειται για τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρές βιοποριστικές δυσκολίες και δεν μπορούν να καλύψουν βασικές, καθημερινές ανάγκες, όπως ένα ζεστό πιάτο φαγητό, το οποίο στα δικά μας σπίτια είναι κάτι δεδομένο. Άλλωστε, όλοι ξέρουμε πως δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από ένα γεύμα, για να εκφράσουμε την αγάπη μας σε κάποιον.
Τι μπορούμε να κάνουμε, λοιπόν, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα «πλούσιο» γιορτινό τραπέζι, για τις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη; Κι όμως, αρκεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το efood, το οποίο πραγματοποιεί την κοινωνική πρωτοβουλία Love Delivered, μία ελπιδοφόρα κίνηση που αποσκοπεί στο να παρέχει βοήθεια σε ιδρύματα, φορείς και ευπαθείς ομάδες.
Πώς μπορούμε με μία κίνηση να γίνουμε μέτοχοι στην πρωτοβουλία Love Delivered
Μία πράξη καλοσύνης είναι ο πιο σπουδαίος και ανθρώπινος τρόπος για να βιώσουμε το αυθεντικό «πνεύμα» των Χριστουγέννων. Παρόλα αυτά, όσο πιο πολλές πράξεις καλοσύνης πραγματοποιούνται, τόσο μεγαλύτερο κοινωνικό αντίκτυπο θα έχουν τελικά αυτές οι πράξεις. Ακριβώς για αυτό, πέρα από κάποια προσωπική, κίνηση προσφοράς που μπορεί να πραγματοποιήσουμε, αξίζει να συμμετέχουμε και σε μεγαλύτερες ενέργειες, όπως είναι το Love Delivered, το οποίο παρακινεί εμάς, τους χρήστες της πλατφόρμας του efood, να γίνουμε μέτοχοι σε πράξεις που προσφέρουν χαρά και ελπίδα.
Πιο αναλυτικά, το efood έχει συμβάλλει ήδη στους σκοπούς της ένωσης «Μαζί για το Παιδί», πραγματοποιώντας μία άμεση δωρεά 40.000 ευρώ, η οποία θα αξιοποιηθεί από την ένωση, για την κάλυψη βασικών αναγκών οικογενειών σε ανάγκη. Παράλληλα, από τις 15 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, εμείς θα έχουμε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε αυτήν την προσπάθεια, προσθέτοντας 1 ευρώ στο τέλος κάθε παραγγελίας μας. Έπειτα, θα συγκεντρωθεί ένα συνολικό ποσό, το οποίο θα δοθεί στην ένωση «Μαζί για το Παιδί», για να χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη ιδρυμάτων και οικογενειών.

Ενισχύοντας ένα σπουδαίο έργο που έχει προσφέρει περισσότερα από 212.800 γεύματα
Είναι αλήθεια πως λίγα πράγματα μπορούν να μας δώσουν τη χαρά που μας προσφέρει μία κίνηση αγάπης προς τον συνάνθρωπο μας, είτε αυτή προέρχεται από εμάς, είτε από κάποιον άλλο, όπως το efood. Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να γνωρίζουμε πως το 2021 το efood μαζί με τους χρήστες του, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 400.000 ευρώ και να μοιράσουν περισσότερα από 212.800 γεύματα μέσα σε μόλις 12 μήνες. Επιπλέον, το efood σε συνεργασία με την ένωση «Μαζί Για το Παιδί» από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει το πρόγραμμα «Προσφέρω Γεύματα», δίνοντας γεύματα σε οικογένειες ανά την Ελλάδα, οι οποίες βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και το πρόγραμμα «Προσφέρω Έμπρακτα-Fire Relief», που στηρίζει την τοπική πολύπαθη κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας. Συνεπώς, το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε φέτος εμείς, για να ενισχύσουμε το έργο του, είναι να πραγματοποιήσουμε μία παραγγελία και λίγο πριν την ολοκληρώσουμε, να προσθέσουμε το ποσό που θέλουμε να διαθέσουμε για τη σπουδαία ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως πραγματοποιώντας μία πράξη καλοσύνης μέσω της πρωτοβουλίας Love Delivered, όχι μόνο ενισχύουμε το μεγάλο κοινωνικό έργο του efood, αλλά γινόμαστε το παράδειγμα που αξίζει να ακολουθήσουν και οι γύρω μας. Κι όμως, αρκεί μία παραγγελία, ένα μικρό χρηματικό ποσό, για να μεταδώσουμε το «πνεύμα», τη χαρά και το φως των Χριστουγέννων σε χιλιάδες ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss