Με τον Πλακιωτάκη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας: Στο επίκεντρο οι λιμενικές εγκαταστάσεις

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε σήμερα  στο Υπουργείο με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας έθεσε στον Υπουργό τα εξής θέματα:

Τη Νομιμοποίηση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων των Αλυκών
Άδεια εργασιών εκβάθυνσης της Μπούκας και του λιμανιού γενικότερα
Τη Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ.Μυλωνάς αναφέρθηκε διεξοδικά στα ζητήματα που απασχολούν τoν δήμο παρουσιάζοντας αντίστοιχες μελέτες στον Υπουργό. Πρώτη προτεραιότητα είναι το ζήτημα της νομιμοποίησης των λιμενικών εγκαταστάσεων στις Αλυκές.
Ο Υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων στις Αλυκές και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα, έτσι ώστε να βρεθεί άμεση λύση.

Επίσης, ο κ.Πλακιωτάκης είπε στο Δήμαρχο ότι θα λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση του και βοήθεια. Από τη πλευρά του ο Υπουργός τόνισε ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Δημάρχου που κάνει για την ανάπτυξη της περιοχής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Ορλώφ, ο Τοπογράφος – Μηχανικός Γιώργος Παχής και ο Δημοσιογράφος Λεωνίδας Μακρής.
Διαβάστε ακόμα


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss