Με τον Πλακιωτάκη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας: Στο επίκεντρο οι λιμενικές εγκαταστάσεις

Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης συναντήθηκε σήμερα  στο Υπουργείο με τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας Σπύρο Μυλωνά. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα.

Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας έθεσε στον Υπουργό τα εξής θέματα:

Τη Νομιμοποίηση των Λιμενικών Εγκαταστάσεων των Αλυκών
Άδεια εργασιών εκβάθυνσης της Μπούκας και του λιμανιού γενικότερα
Τη Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο κ.Μυλωνάς αναφέρθηκε διεξοδικά στα ζητήματα που απασχολούν τoν δήμο παρουσιάζοντας αντίστοιχες μελέτες στον Υπουργό. Πρώτη προτεραιότητα είναι το ζήτημα της νομιμοποίησης των λιμενικών εγκαταστάσεων στις Αλυκές.
Ο Υπουργός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τη νομιμοποίηση των λιμενικών εγκαταστάσεων στις Αλυκές και υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το θέμα, έτσι ώστε να βρεθεί άμεση λύση.

Επίσης, ο κ.Πλακιωτάκης είπε στο Δήμαρχο ότι θα λάβει τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την άμεση ανταπόκριση του και βοήθεια. Από τη πλευρά του ο Υπουργός τόνισε ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Δημάρχου που κάνει για την ανάπτυξη της περιοχής.
Στη συνάντηση συμμετείχαν, ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Ορλώφ, ο Τοπογράφος – Μηχανικός Γιώργος Παχής και ο Δημοσιογράφος Λεωνίδας Μακρής.
Διαβάστε ακόμα


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss