Mediterranean College: Employability Weeks 2022

Employability Weeks 2022 – Mediterranean College- Athens & Thessaloniki Campuses – Skilling our Students Softly!

Με τη συμμετοχή πολλών φοιτητών & αποφοίτων ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις των Εβδομάδων Απασχολησιμότητας (Employability Weeks) του Mediterranean College, που πραγματοποιήθηκαν από τις 28/11-09/12/22 στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη.
Το πρόγραμμα των Employability Weeks 2022 περιλάμβανε στοχευμένες δράσεις επαγγελματικού προσανατολισμού, ειδικά σχεδιασμένες για όλους τους φοιτητές των Ακαδημαϊκών Σχολών του Κολλεγίου, αλλά και θεματικές εκδηλώσεις, όπως workshops, ομιλίες, εκπαιδευτικές επισκέψεις και βιωματικά εργαστήρια, που διοργάνωσε η κάθε Σχολή, ειδικά για τους φοιτητές της.

Στις κοινές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν, ξεχώρισαν:

Το workshop με θέμα «How to Find your Dream Job», το οποίο εστίασε στην ανάπτυξη των οριζοντίων δεξιοτήτων (soft skills) των φοιτητών του Κολλεγίου και στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να βρουν τη δουλειά των ονείρων τους και προσκεκλημένες εταιρίες, στην Αθήνα, την Εταιρεία Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού LMW & στην Θεσσαλονίκη την εταιρεία SKG Education.
Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού με θέμα «Youth in action: Be an active citizen – challenges & opportunities» σκοπός του οποίου ήταν η ενημέρωση και η ενεργός συμμετοχή των φοιτητών σε δράσεις της νεολαίας …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss