Meeting Point: Η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο Newsbomb.gr

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της τετραετίας, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως μιλά στο Newsbomb.gr και την Όλγα Τρέμη για τις πολιτικές εξελίξεις, τα κρίσιμα ζήτημα του υπουργείου Παιδείας, τα ελληνοτουρκικά, αλλά και τις προσωπικές της φιλοδοξίες.

Για το μεταρρυθμιστικό έργο του υπουργείου Παιδείας και τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για την ενίσχυση των σχολείων μιλά, μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως σε συνέντευξή της στο Newsbomb.gr και την εκπομπή Meeting Point με την Όλγα Τρέμη.
«Πρέπει να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό. Απόλυτη π[ροτεραιότητα της κυβέρνησής μας είναι οι μόνιμοι διορισμοί. Πρέπει σιγά σιγά οι αναπληρωτές να καλύπτουν έκτατες ανάγκες», τονίζει η υπουργός Παιδείας, αναφερόμενη στα κενά που υπάρχουν σε σχολικές μονάδες.

Η κυρία Κεραμέως επισημαίνει πως προτεραιότητα του υπουργείου Παιδείας είναι η στήριξη των εκπαιδευτικών, όχι μόνο με την αύξηση των απολαβών τους, αλλά και με πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του μείζονος προβλήματος της στέγασης των εκπαιδευτικών.
Αναφορικά με τις υποδομές, η υπουργός υπογραμμίζει πως σταθερή βούληση της κυβέρνησης είναι να επενδύσει ακόμα περισσότερο στις υποδομές, φέροντας ως παράδειγμα τους διαδραστικούς πίνακες που τοποθετούνται σταδιακά στα σχολεία.Όσον αφορά το ζήτημα της αξιολόγησης, η κυρία Κεραμέως το χαρακτηρίζει ως πολύτιμο εργαλείο, ενώ για την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, η οποία έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, η υπουργός διαμηνύει πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση είναι η μοναδική που αντιμετωπίζει αποφασιστικά βίας στα Πανεπιστήμια της χώρας.

Η υπουργός Παιδείας μιλά επίσης για τις πολιτικές εξελίξεις λίγους πριν τις εκλογές, το ενδεχόμενο μετεκλογικών συνεργασιών, αλλά και τα ελληνοτουρκικά εν μέσω συνεχιζόμενων προκλήσεων από την πλευρά της Άγκυρας.
Δείτε το trailer της εκπομπής Meeting Point με την Όλγα Τρέμη και καλεσμένη την υπουργό Παιδείας, κυρία Νίκη Κεραμέως:


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss