Mega-guide: Τα 30 πιο σκούρα και sexy κραγιόν για τον χειμώνα

Θα τα φορέσουμε με μάσκα και χωρίς

Η φετινή χρονιά είναι περίεργη και εκνευριστική. Μαζί με όλα όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να μας στερήσει μία από τις μεγάλες μας φθινοπωρινές και χειμερινές χαρές: Το σκούρο κραγιόν. Η μάσκα που πλέον έχει γίνει ένα με το πρόσωπο και την καθημερινότητά μας, δεν μας αφήνει να φορέσουμε ελεύθερα χρώματα στα χείλη μας αλλά δεν θα πτοηθούμε άλλο. Αρκετά με τους περιορισμούς.

Δεν μπορούμε να διανοηθούμε το φθινόπωρο και τον χειμώνα χωρίς ένα σκούρο, sexy χρώμα στα χείλη μας και γι’ αυτό θα το φορέσουμε με τη μάσκα. Όχι, δεν θα σταματήσουμε να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα συνεπώς η μάσκα δεν θα φύγει από τη ζωή μας. Απλά θα ξαναμπούν τα κραγιόν που τόσο αγαπάμε.

Τι κι αν λερωθούμε, τι κι αν τα βλέπουμε κυρίως εμείς. Το θέμα είναι πως μας φτιάχνουν τη διάθεση και ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας κατακόρυφα. Το σημερινό mega guide  λοιπόν, το αφιερώνουμε στα σκούρα μπορντό, καφέ, berry και μωβ κραγιόν του φθινοπώρου και ναι, βρήκαμε 30 που θα σε ξετρελάνουν.

Θα τα βρεις και εσύ με ένα ακόμη scroll στην παρακάτω gallery και σου προτείνουμε να πας να τα γνωρίσεις από κοντά (δεν θα τα δοκιμάσεις όμως) και να κάνεις δικό σου εκείνο ή εκείνα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση μέχρι να φύγει επιτέλους το 2020. Enjoy…

Διάβασε ακόμα: Mega-guide: 30 κονσίλερ που… καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας και των ματιών σου

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss