Mega-Guide: 30 ενυδατικές κρέμες για να βρεις σίγουρα τη δική σου

Έχουμε μία για κάθε ανάγκη και κάθε τύπο επιδερμίδας

Όσες φορές και αν μιλήσουμε για την ενυδάτωση της επιδερμίδας δεν θα είναι αρκετές. Είναι βλέπεις το Α και το Ω για την υγεία της επιδερμίδας και όταν λέμε υγεία, εννοούμε την κατάσταση του δέρματός μας συνολικά. Μόνο με σωστή ενυδάτωση μπορούμε να καταπολεμήσουμε τα σημάδια του χρόνου, τα σημάδια της κούρασης και του σύγχρονου τρόπου ζωής που φαίνονται στο πρόσωπό μας.

Όπως έχουμε πει λοιπόν στο παρελθόν, το βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή για να χαρίσουμε στην επιδερμίδα μας θρέψη αλλά και ενυδάτωση. Ρίχνουμε το βάρος περισσότερο στη νυχτερινή περιποίηση καθώς, κατά τη διάρκεια του ύπνου, το σώμα μας ανανεώνεται, αναπλάθεται και βάζει σε λειτουργία τους μηχανισμούς επανόρθωσης που διαθέτει. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελούμε την ενυδάτωση και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η αντηλιακή προστασία ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ είναι το νούμερο ένα στην to do list της πρωινής μας περιποίησης όμως, μία ενυδατική κρέμα μπορεί  να κάνει όλη τη διαφορά στην εμφάνιση του δέρματός μας. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα -όπως είπαμε άλλωστε- είναι λαμπερό, δείχνει πιο νεανικό, πιο καθαρό και πιο φρέσκο. Γι᾽αυτό είπαμε να αφιερώσουμε το mega guide της εβδομάδας στην ενυδάτωση. βρήκαμε λοιπόν 30 ενυδατικές κρέμες που αξίζουν την προσοχή σου.

Έχουμε μία για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου, για κάθε ηλικία, για κάθε τύπο δέρματος και με συστατικά από όλες τις γωνιές του κόσμου. Με ένα scroll ακόμα θα τις ανακαλύψεις όλες και μπορείς να κάνεις οποιαδήποτε δική σου με ένα κλικ. Για ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Mega-Guide: 30 σαπούνια για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά. Ναι, τα μαλλιά.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss