MEGA: Η μεγάλη αλλαγή στο πρόγραμμα

Η επένδυση στη μυθοπλασία έχει αποφέρει καρπούς. Ποιο είναι το δυνατό χαρτί του καναλιού από τις εκπομπές.

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει θετικό πρόσημο για το MEGA. Η επένδυση στη μυθοπλασία έχει αποφέρει καρπούς, τόσο με τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο» όσο και με το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Δυνατό χαρτί του καναλιού και κάποιες από τις εκπομπές, που σημειώνουν υψηλά ποσοστά και κερδίζουν τον ανταγωνισμό.
Μία από αυτές το «Chase». Το τηλεπαιχνίδι, που ξεκίνησε την πορεία του στους πίνακες της Nielsen πέρσι και σταδιακά άρχισε να ανεβαίνει πολύ, φέτος είναι από τα επιτυχημένα πρότζεκτ του καναλιού. Έτσι, οι ιθύνοντες αποφάσισαν ότι η πορεία του όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά πλέον θα προβάλλεται και τα Σαββατοκύριακα.

Από το Σάββατο 12 Νοεμβρίου θα απολαμβάνουμε τις πιο συναρπαστικές και αγωνιώδεις αναμετρήσεις γνώσεων κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.30. Πρόκειται για μία σημαντική επιτυχία της Μαρίας Μπεκατώρου, που απογειώνει το εν λόγω πρότζεκτ.

Οι κανονισμοί του παιχνιδιού

Η Μαρία Μπεκατώρου συναντά παίκτες και Chasers στην πιο δύσκολη «αναμέτρηση», και προσπαθεί να κρατήσει τις… αποστάσεις μεταξύ τους. Τέσσερις παίκτες επιστρατεύουν τις γνώσεις τους για να αναμετρηθούν, κάθε φορά, με έναν από τους Chasers, και να διεκδικήσουν μέχρι και 10.000 ευρώ.
Οι Chasers, μόνιμοι συνεργάτες του παιχνιδιού, είναι οι «φωτεινοί παντογνώστες». Μοιάζουν αήττητοι. Είναι όμως; Κάθε ένας από αυτούς έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και ένα ψευδώνυμο που τον αντιπροσωπεύει: «Το Βουνό», «Το Γεράκι», «Ο Αδέκαστος Επιθεωρητής» και «Η γυναίκα με τα μαύρα». Θα καταφέρουν άραγε οι παίκτες να τους ξεφύγουν και να κερδίσουν το έπαθλο;
Το παιχνίδι ξεκινά κάθε φορά με τέσσερις παίκτε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss