Μεγάλο ενδιαφέρον και δυνατό cast για την ταινία Ferrari – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Οπως αναφέρει το Deadline, ο Michael Mann θα σκηνοθετήσει τον Adam Driver στον ρόλο του Enzo Ferrari (για τον σκηνοθέτη αποτελεί project που θέλει χρόνια να κάνει) για ταινία βασισμένη στο βιβλίο “Enzo Ferrari – The Man And The Machine”.

Μπορεί αρχικά πρωταγωνιστής να ήταν ο Hugh Jackman, ωστόσο αναγκάστηκε να αποχωρήσει και έτσι ο Driver τον αντικαθιστά και παίζει μαζί με τις Penélope Cruz και Shailene Woodley, Sarah Gadon, Jack O’Connell, Patrick Dempsey, Gabriel Leone. Το σενάριο είναι από τον Troy Kennedy Martin (The Italian Job) και φυσικά τον Mann.
Τα γυρίσματα λέγεται πως θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι και η βιογραφική ταινία θα έχει να κάνει με την πιο κρίσιμη καμπή του Enzo αλλά και της εταιρείας του κατά δεύτερο λόγο, καθώς ήταν η πιο δύσκολη στιγμή όταν έχασε τον γιό του, ο γάμος του ήταν σε δεινή θέση αλλά και η εταιρεία είχε πτωχεύσει.
Τοποθετημένη στο 1957, η ταινία «Ferrari» θα εστιάσει σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία στην επαγγλεματική και οικογενειακή ζωή του Enzo Ferrari, την περίοδο που η εταιρία είχε πτωχεύσει και ο γάμος του βρισκόταν σε κρίση λόγω του θανάτου του γιου του.
Σίγουρα μιλάμε για ένα πολύ μεγάλο και ενδιαφέρον project, για το οποίο θα μάθουμε και περισσότερα μελλοντικά.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Η τέταρτη σεζόν από την σειρά Stranger Things είναι και η καλύτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss