ΝΙΚΗΤΗΣ UPDATE. Μεγάλος Διαγωνισμός με δώρο ένα eshop αξίας 2.750€ (πλέον ΦΠΑ)

Μεγάλος Διαγωνισμός με δώρο ένα eshop αξίας 2.750€ πλέον ΦΠΑ από την the Design Agency αποκλειστικά για τους αναγνώστες του Newsmag.

Το Newsmag και η the Design Agency (την Design Agency εμπιστεύονται εταιρείες όπως η VIBER, IKEA, INTERSPORT, COSMOTE) κληρώνουν ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αξίας 2.750€ πλέον ΦΠΑ

Για να μπείτε στην κλήρωση πρέπει να κάνετε τα 3 απλά βήματα

  1. Like & share την ανάρτηση public ΕΔΩ
  2. Ακολούθησε τα facebook.com/designagency.375 και facebook.com/newsmag.gr
  3. Συμπλήρωσε τα στοιχεία στη φόρμα ΕΔΩ

**ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να ισχύσει η συμμετοχή είναι απαραίτητη προϋπόθεση η συμπλήρωση των στοιχείων στη φόρμα! Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31/08/2021 και το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί μέσω σχετικής ανάρτησης στο Facebook, στο Newsmag και με προσωπικό μήνυμα στο δηλωμένο email.

UPDATE 6/9/2021

Καλό μήνα και από εμάς. Πώς πέρασε ένα τρίμηνο από τότε που ξεκίνησε ο διαγωνισμός μας και ήρθε η ώρα για τον Μεγάλο Νικητή. Η ηλεκτρονική μας κλήρωση, έβγαλε νικητή τον κο Σταυρ Αλέξης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και σας ευχόμαστε καλές δουλειές με το νέο Eshop που θα ξεκινήσετε σε συνεργασία με την the Design Agency Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας και μέσω του email που μας έχετε δηλώσει για τις λεπτομέρειες!

Μάθετε περισσότερα για την the Design Agency και τις υπηρεσίες της.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss