Μέγκαν Μαρκλ: «Χαστούκι» από την οικογένεια Μαντέλα για τις δηλώσεις σχετικά με το Απαρτχάιντ

«Το να ξεπεράσεις τα 60 χρόνια απαρτχάιντ δεν είναι το ίδιο με το να παντρευτείς έναν λευκό Πρίγκιπα»: Ο εγγονός του Νέλσον Μαντέλα επικρίνει τη Μέγκαν Μαρκλ επειδή είπε ότι οι Νοτιοαφρικανοί γιόρτασαν τον γάμο της με τον ίδιο τρόπο που χάρηκαν την ελευθερία τους

Ο εγγονός του Νέλσον Μαντέλα επέκρινε σήμερα τη Μέγκαν Μαρκλ επειδή συνέκρινε τον γάμος της με τον πρίγκιπα Χάρι – ως προς τη χαρά που πυροδότησε στη Νότια Αφρική – με την απελευθέρωση του Απαρτχάιντ το 1990, λέγοντας στη MailOnline: «Δεν μπορεί να εξισωθεί».
Ο Μάντλα Μαντέλα δήλωσε επίσης ότι εξεπλάγη με τα σχόλιά της δούκισσας του Σάσσεξ στο περιοδικό «The Cut» όταν ισχυρίστηκε ότι πριν από τρία χρόνια ένα μέλος του καστ της ταινίας Lion King είχε κάνει τη σύγκριση μεταξύ του βασιλικού της γάμου και της ιστορικής πορείας της Madiba προς την ελευθερία.

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο Μάντλα Μαντέλα είπε ακόμα πως όταν οι κάτοικοι της Νότιας Αφρικής εξέφρασαν τη χαρά τους για την απελευθέρωση του παππού του και χόρεψαν στους δρόμους, ήταν για έναν πολύ πιο σημαντικό και σοβαρό λόγο από τον γάμο της «με έναν λευκό πρίγκιπα».

Το δεύτερο podcast με τη Μαράια Kάρεϊ και η…δυσκολία της να συγχωρέσει

Η 41χρονη Μέγκαν Μαρκλ είπε στο περιοδικό «The Cut» οτι «χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσεις» όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τη βασιλική οικογένεια, αλλά και τους συγγενείς της.
«Έχω κάνει πραγματικά μεγάλη προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω οτιδήποτε», είπε. Μίλησε επίσης για τη σχέση του δούκα του Σάσεξ με τον πατέρα του, τον πρίγκιπα της Ουαλίας.
Ερωτηθείσα από τη δημοσιογράφο Alison P Davis σχετικά με τον αντίκτυπο της υπόθεσης της κατά της κυριακάτικης Mail είπε: «Ο Χάρι μου είπε: «Έχασα τον μπαμπά μου σε αυτή τη διαδικασία». Εκπρόσωπος της δούκισσας είπε αργότερα στο BBC News ότι η Μέγκαν αναφερόταν στον πατέρα της, από τον οποίο είναι αποξενωμένη, και εξέφρασε την ελπίδα να μην συμβεί το ίδιο στον σύζυγό της.
Μια πηγή κοντά στον πρίγκιπα Κάρολο είπε στο πρακτορείο ειδήσεων PA ότι θα λυπόταν αν ο Χάρι ένιωθε πως η σχέση τους χάθηκε, προσθέτοντας οτι «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αγαπά εξίσου και τους δύο γιους του». H Ντέιβις που έχει πάρει στο παρελθόν συνεντεύξεις με διασημότητες όπως η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ και η Λένα Ντάνχαμ, ρώτησε τη Μέγκαν αν πίστευε ότι υπάρχει χώρος για συγχώρεση μεταξύ της ίδιας και των πεθερικών της και της οικογένειάς της.

Η δούκισσα απάντησε: «Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πολύ σημαντική. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς. Αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss