Μέγκαν Μάρκλ: Κακή εντύπωση είχε κάνει στον Γουίλιαμ

Για την εντύπωση που είχε κάνει η Μέγκαν Μαρκλ στον Γουίλιαμ μίλησε άτομο που βρίσκεται κοντά στην βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του ITV «Harry and William: What went Wrong», που προβλήθηκε προχθές το βράδυ, αρκετοί βασιλικοί παρατηρητές αποκάλυψαν ότι πηγές είχαν επικρίνει την δούκισσα του Σάσεξ από πολύ νωρίς.

«Η Μέγκαν είχε από την αρχή μία ατζέντα»

Συγκεκριμένα, η βασιλική συγγραφέας και δημοσιογράφος Πένι Τζούνορ, ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ αναστάτωσε τη βασιλική οικογένεια από την πρώτη στιγμή που συστήθηκε ως σύντροφος του πρίγκιπα Χάρι.

Παρόμοια ήταν και η άποψη του Ρόμπερτ Λέισι, ο οποίος έγραψε το βιβλίο «Battle of Brothers», είπε, σύμφωνα με μια πηγή προσκείμενη στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ότι η δούκισσα του Σάσεξ είχε από την αρχή μια «ατζέντα». «Κάποιος κοντά στον Γουίλιαμ μου είπε ότι ο Γουίλιαμ ένιωσε από νωρίς ότι η Μέγκαν είχε μια ατζέντα» δήλωσε ο Λέισι στο ντοκιμαντέρ.

Εν τω μεταξύ, η Τζούνορ, η οποία παρακολουθεί τα δεινά της βασιλικής οικογένειας για χρόνια, ανέφερε: «Άκουγα πολλές κακές ιστορίες από την αρχή, πως η Μέγκαν στενοχωρούσε τον κόσμο. Δεν ήταν τόσο γοητευτική όσο φαινόταν».

Επικρίσεις και για τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Στη συνέχεια, επέκρινε τον τρόπο με τον οποίο οι Σάσεξ δημοσιοποίησαν τη διαμάχη τους με την βασιλική οικογένεια κατά τη διάρκεια της εκρηκτικής συνέντευξης με την Όπρα Γουίνφρεϊ στις 7 Μαρτίου. «Η προσέγγιση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν ήταν απλώς καλιφορνέζικη, αλλά ήταν τύπου celebrity. Και οι βασιλική οικογένεια δεν είναι διασημότητες. Είναι εργαζόμενα μέλη ενός δημόσιου ιδρύματος. Με απογοήτευσε η συνέντευξη στην Όπρα. Αυτές δεν είναι δηλώσεις που πρέπει να γίνονται για δημόσια κατανάλωση. Αυτό είναι το είδος των πραγμάτων που λέγονται στον καναπέ ενός ψυχιάτρου» είπε.

Στα τέλη Ιουνίου, ο Λέισι ισχυρίστηκε πως βασιλικής πηγές κοντά στον δούκα του Κέιμπριτζ, είπαν πως η Μέγκαν θα μπορούσε να είναι «εφιάλτης 500%». Ο συγγραφέας ισχυρίστηκε επίσης, πως ο εκνευρισμένος πρίγκιπας Γουίλιαμ κάποια στιγμή φώναξε: «Κοιτάξτε τον τρόπο με τον οποίο αυτή η αμείλικτη γυναίκα αντιμετωπίζει το προσωπικό μου – ανελέητη». Αυτό συνέβη σε μια εποχή προσεκτικού ελέγχου σχετικά με την μεταχείριση του προσωπικού του παλατιού του Κένσινγκτον και του Μπάκιγχαμ εξαιτίας της νεότερης βασιλικής προσθήκης.

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.