Μέγκαν Μαρκλ-Πρίγκιπας Χάρι: «Κόκκινη κάρτα» και από τις ΗΠΑ; Οι Αμερικανοί τους γυρίζουν την πλάτη

Άδοξο τέλος φαίνεται πως έχει και ο «έρωτας» των Αμερικανών με το ζεύγος Σάσεξ, με τα μίντια των ΗΠΑ να κατηγορούν τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι οτι είναι «κακομαθημένοι», γκρινιάζουν συνέχεια και επιζητούν την προσοχή

Όταν οι Σάσεξ εγκατέλειψαν το παλάτι το 2020, η Αμερική «φάνταζε ως η χώρα των ελεύθερων, η πατρίδα των γενναίων και των μεγάλων εταιρειών μέσων ενημέρωσης, που τους υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες» γράφει η Daily Mail.
Το κοινό και ο Τύπος «κατάπιαν» και την τελευταία μπουκιά από τις κατηγορίες του ζευγαριού για τον ρατσισμό και την απόρριψη στην περιβόητη συνέντευξη που είχαν παραχωρήσει στην Όπρα Ουίνφρεϊ. Η μεταχείρισή τους στα χέρια του «κακού» βρετανικού Τύπου προκαλούσε τότε σοκ και συμπάθεια.

PHOTO GALLERY

Photo 1/4

O γάμος των Σαάσεξ το 2018 Πηγή: AP

Photo 2/4

Η Μέγκαν και ο Χάρι με τον νεογέννητο γιό τους Πηγή: AP

Photo 3/4

Οι Αμερικανοί χάνουν το ενδιαφέρον τους για τους Σάσεξ Πηγή: AP

Photo 4/4

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Πηγή: ΑΡ

Σύντομα έγιναν ο δούκας και η δούκισσα «της απέναντι όχθης», χτίζοντας μια νέα δική τους «αυλή του 21ου αιώνα«, κάνοντας παρέα με αστέρες του Χόλιγουντ και ζάμπλουτους, καλλιεργώντας τη δική τους φιλανθρωπία και εκμεταλλευόμενοι το…βασιλικό παρελθόν, ενώ υπέγραφαν επιχειρηματικές συμφωνίες εκατομμυρίων δολαρίων, οι οποίες, για τους περισσότερους Αμερικανούς, ήταν αποδεκτές, αν όχι αξιοθαύμαστες.

Η Αμερική κουράζεται από το «κακομαθημένο» ζεύγος

Ωστόσο, μόλις δύο χρόνια μετά, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Αμερική έχει μάλλον αρχίσει να κουράζεται απο το «κακομαθημένο» ζεύγος, σε μία εξέλιξη ανησυχητική για τους Σάσεξ που πρέπει να κρατάνε το δημόσιο ενδιαφέρον για αυτούς αμείωτο, αν θέλουν να συνεχίζουν τον πλούσιο τρόπο ζωής τους στο Moντεσίτo, όπως αποκαλύφθηκε στην τελευταία συνέντευξη της δούκισσας στον ιστότοπο μόδας της Νέας Υόρκης The Cut.
Μήπως οι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι το ζεύγος δεν έχει τιποτα άλλο να επιδείξει πέρα από το φαινομενικά απύθμενο πηγάδι παραπόνων για τη μεταχείρισή τους στο Ηνωμένο Βασίλειο; Το πρόσφατο πρωτοσέλιδο της New York Post ειναι ενδεικτικό της αλλαγής κλίματος. Είχε τίτλο «Toddler And Tiara: Η κακομαθημένη πριγκίπισσα Mέγκαν ΑΚΟΜΗ γκρινιάζει για τη βασιλική οικογένεια».

Η έγκριτη Washington Post την προειδοποίησε επίσης ότι «για να πετύχει στα μέσα ενημέρωσης, [πρέπει] να αφήσει πίσω της τα βασιλικά τραύματα». Και ένας εκπρόσωπος της αμερικανικής τηλεόρασης ισχυρίστηκε ότι «μέρος της λάμψης της» έχει φύγει.
Μία στιγμή ορόσημο στη σχέση των Σάσεξ με τις ΗΠΑ μπορεί κάλλιστα να αποδειχθεί η συνέντευξη της δο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss