Μένιος Φουρθιώτης: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση για τις στημένες επιθέσεις στο σπίτι του

Προς ολοκλήρωση βαίνει η δίκη με κατηγορούμενο το Μένιο Φουρθιώτη και τρια ακόμη πρόσωπα για τις στημένες επιθέσεις στο σπιτι του στο Διόνυσο.

Ο παρουσιαστής αναμένεται να ακούσει σήμερα την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου σχετικά με την ενοχή του ή μη για την υπόθεση. Αν ο παρουσιαστής καταδικαστεί θα πρέπει να επιστρέψει στη φυλακή, στην οποία έμεινε αρκετούς μήνες ως προσωρινά κρατούμενος.
Στην τελευταία συνεδρίαση ο Μένιος Φουρθιώτης έδωσε τη δίκη του εκδοχή για όσα κατηγορείται και αρνήθηκε πλήρως τις κατηγορίες, εξηγώντας ότι το τηλέφωνο μέσω του οποίου φέρεται να συνεννοήθηκε με τους συγκατηγορούμενους του, δεν είναι δικό του. Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε πολιτικά πρόσωπα, αλλά και κόμματα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο Βρυώνης μεταβίβασε το σταθμό για να τον χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα αυτά ήταν για να μη μιλήσω για τον υπουργό Επικρατείας και να μην μπλέξει ο Βρυώνης και ο Φλαμπουράρης. Και ο Βρούτσης αφού έφυγε από το υπουργείο, τέσσερις μήνες μετά βγήκε να πει ότι τον απείλησα με μπράβους».

Ο παρουσιαστής διαμαρτυρήθηκε και για τους όρους που του επιβλήθηκαν όταν έγινε άρση της προσωρινής του κράτησης. «Με άφησαν 17 μήνες άνεργο. Που αλλού στον κόσμο μπαίνει περιοριστικός όρος για απαγόρευση παρουσίασης τηλεοπτικών εκπομπών; Βοήθησα τόσο κόσμο δούλεψα τόσες ώρες και βρέθηκα σε ένα κελί στον Κορυδαλλό. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καταστρέφονται έτσι ζωές. Γιατί για μένα είναι μη αναστρέψιμη η βλάβη. Το ξέρετε ότι δεν θα ξαναβρώ δουλειά; Με αποδείξεις μο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss