Mente Fuerte: Ο άγριος καυγάς με τη Μαρία Σολωμού

Μπορεί η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte να μην παραδέχονται ότι είναι σε σχέση ωστόσο οι συνεχόμενες κοινές τους εμφανίσεις και οι αναρτήσεις τους στα social media δείχνουν πως είναι σε σχέση.

Αν και η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν είναι σε σχέησ ένα νέο βίντεο που ανάρτησαν οι ίδιοι στο TikTok φαίνεται να… μαλώνουν σαν κανονικό ζευγάρι.
Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok ακούγεται η Μαρία Σολωμού να… παραπονιέται επειδή ο τράπερ την κατηγορεί πως με την πολυλογία της τον έχει «ζαλίσει».

Στη συνέχεια ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Mente Fuerte: «Θα σε παρακαλούσα πάρα πολύ να κλείσεις το στόμα σου»

Μαρία Σολωμού: «Έτσι μιλάνε σε μια γυναίκα; Έτσι μιλάνε σε ένα κορίτσι; Σε μια θεά; Σε μια αιθέρια ύπαρξη; Σε ένα ζουζουνάκι; Πως μου μίλησες; Ξανά πες το να σε κάνω τριμπ@@@@@λο… Δε λέω όμορφα πράγματα;»
Mente Fuerte: «Ναι αγάπη μου αλλά τα λες όλη την ώρα, δε σταματάς»
«Χωρίζω» λέει η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να της δείχνει την πόρτα.
Μαρία Σολωμού: «Με διώχνεις; Ωραία, εντάξει φεύγω… Καλά Χριστούγεννα να έχεις, καλές γιορτές να έχεις. Άρα να το λήξουμε εδώ πέρα να κάνει ο καθένας τη ζωή του τη νέα χρονιά… Φεύγω».

Mente Fuerte: «Ωραία»
Μαρία Σολωμού: «Ωραία είπες; Ωραία, αν υποθέσουμε ότι αυτό εδώ πέρα ήταν μια σχέση φιλική με προεκτάσεις… δεν είχε τέτοιες προεκτάσεις η σχέση η δική μας. Αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πια παρέα. Μου είπες “βούλωσε το στόμα σου.. Γειά σου Γιώργο, καλές γιορτές να έχεις».
Σχετικές ειδήσεις
Μαρία Σολωμού: Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις – «Έλα ρε π@@στη μου»
H μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίας Σολωμού
Mente Fuerte: Τα πλάνα από το σπίτι του με τη Σολωμού


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss