Mercedes-Benz: αιολικό πάρκο στο Papenburg – FleetNews

Το σχέδιο αιολικού πάρκου στην πίστα δοκιμών της Mercedes-Benz στο Papenburg

Η Mercedes-Benz σχεδιάζει να κατασκευάσει αιολικό πάρκο στην πίστα δοκιμών της, στο Papenburg της βόρειας Γερμανίας:

Η Mercedes-Benz επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι ανεμογεννήτριες θα καλύψουν περισσότερο από το 15% των αναγκών ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας στη Γερμανία, παράγοντας περισσότερα από 100 MW από τα μέσα της δεκαετίας
Σχέδια για εγκατάσταση διψήφιου αριθμού ανεμογεννητριών
Μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας με εταίρους
Επανεξετάζεται η εγκατάσταση πρόσθετων φωτοβολταϊκών συστημάτων

Η Mercedes-Benz θα κατασκευάσει αιολικό πάρκο στο Papenburg, με ισχύ άνω των 100 MW, ώστε να καλύπτει πάνω από το 15% της ετήσιας ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας της Mercedes-Benz Group AG στη Γερμανία.

Στο πλαίσιο της προσπάθειάς της κατασκευής διψήφιου αριθμού ανεμογεννητριών μέχρι τα μέσα της δεκαετίας, η εταιρεία σχεδιάζει επίσης μακροπρόθεσμη συμφωνία αγοράς ενέργειας με συνεργάτη, με τριψήφιο ποσό εκατομμυρίων ευρώ. Εξετάζεται επίσης εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων μεγάλης κλίμακας στον χώρο δοκιμών. Τα σχέδια του έργου και η μελέτη οικολογικών επιπτώσεων θα πραγματοποιηθούν σε συντονισμό με τις τοπικές αρχές και τους ενδιαφερόμενους φορείς.
Η έκταση 800 περίπου εκταρίων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων έρευνας και ανάπτυξης της εταιρείας από το 1998. Με αυτό το έργο, η Mercedes-Benz επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας μεσοπρόθεσμα και συγχρόνως υποστηρίζει ενεργά την επέκταση της χερσαίας αιολικής ενέργειας στη Γερμανία.
Ο Jörg Burzer, Μέλος του ΔΣ της Mercedes-Benz Group AG, υπεύθυνος Παραγωγής και Εφοδιαστικής Αλυσίδας δήλωσε: “Η στοχευμένη επέκταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στις εγκαταστάσεις μας αποτελεί αναπόσπαστο μέ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss