Μεσσήνη: Με ψυχολογικά ο ψάλτης που σκότωσε τη σύζυγό του

Ο ψάλτης σκότωσε τη γυναίκα του με βαριοπούλα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε στο σπίτι τους στη Μεσσήνη

Συγκλονίζει η νέα δολοφονία που έγινε το μεσημέρι της Τρίτης στη Μεσσήνη, στο χωριό Μπούκα, όταν ένας 82χρονος ψάλτης σκότωσε με βαριοπούλα την 62χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κόβοντας τον λαιμό του με μαχαίρι.
Συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό είναι η τοπική κοινωνία. Ένας συγχωριανός του ζευγαριού, μιλώντας την Τρίτη στο Mega, είπε πως δεν μπορούν να πιστέψουν αλλά και να καταλάβουν τι οδήγησε τον 82χρονο συγχωριανό τους στη δολοφονία της συζύγου του και στη συνέχεια της αυτοκτονίας του.

Ο γείτονας του ζευγαριού είπε πως «ο κυρ Γιώργης, όπως τον φωνάζαμε, και η σύζυγός του, η κυρία Άννα…, δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι τον οδήγησε σε αυτή την πράξη. Άνθρωπος μέσα στην κοινωνία, βοηθούσε, έδινε την ψυχή του στην τοπική κοινωνία. Δεν ξέραμε κάτι. Μια χαρά φαινόταν ο άνθρωπος».
Ο 82χρονος δράστης ήταν ψάλτης στην εκκλησία της περιοχής, ενώ επαγγελματικά ασχολούνταν με γεωργικές εκμεταλλεύσεις.

Ο δημοσιογράφος του tvbest, που μίλησε στην κάμερα του Μega, τόνισε πως δεν υπάρχει ούτε μία ένδειξη, ούτε μία υποψία για το πώς έφτασε ο 82χρονος σε αυτή την τραγική ενέργεια.

Η 62χρονη πέθανε από χτυπήματα με βαριοπούλα
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα messinialive, η 62χρονη κοιμόταν όταν δέχτηκε την επίθεση με τη βαριοπούλα από τον σύζυγό της, σε όλο της το σώμα, με αποτέλεσμα να βρει μαρτυρικό θάνατο.
Στη συνέχεια, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πήρε ένα μαχαίρι και έβαλε τέλος στη ζωή του, κόβοντας τον λαιμό του.
Οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στην Μπούκα, από τον γιο τους, λίγο μετά τις 13:00. Αμέσως ειδοποίησε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss