Μεσσηνία: Σε κρίσιμη κατάσταση το βρέφος – Αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για τους γονείς

Ο 20χρονος πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι γονείς του βρέφους που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Το 4 μηνών βρέφος διακομίσθηκε και νοσηλεύεται διασωληνωμένο με πολύ βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάστασή του κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι πέρα από τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις φέρει κακώσεις και στον θώρακα και μώλωπες.

Ο 20χρονος πατέρας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ υπάρχουν κατηγορίες τόσο για τον ίδιο όσο και για την 20χρονη μητέρα για παράβαση του νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.
Στο σπίτι της οικογένειας εντοπίστηκε έναν δενδρύλλιο κάνναβης και ένα πιστόλι. Αναμένονται οι διώξεις κατά του ζευγαριού που θα ασκηθούν από τον εισαγγελέα.

Πώς έγιναν όλα

Το μεσημέρι του Σαββάτου μετέφεραν το παιδί στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας με σπασμούς και στη συνέχεια διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».
Οι γιατροί αντιλήφθηκαν ότι το παιδί έφερε μώλωπες και σημάδια κακοποίησης και κάλεσαν την αστυνομία.
Οι εξετάσεις και η αξονική τομογραφία έδειξαν ότι το μωράκι φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μώλωπες σε όλο το σώμα του.
Όπως αναφέρει το best-tv.gr σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας ο πατέρας φρόντιζε το 4 μηνών κοριτσάκι ενόσω η σύζυγός του εργαζόταν. Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι ταρακούνησε το κοριτσάκι επειδή έκλαιγε.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss