Μετά τα 40: Αυτά είναι τα πιο έξυπνα tips περιποίησης και μακιγιάζ | Vita.gr

Μετά 40, τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στην όψη μας είναι σε πολλές περιπτώσεις ορατά. Για να τα αντιμετωπίσουμε, ακολουθούμε τις παρακάτω must συμβουλές και τρικς. Πρόκειται για πολύ μικρές αλλαγές στη διαδικασία του skincare και του μακιγιάζ μας, οι οποίες όμως θα κάνουν τη διαφορά. Με αυτόν τον τρόπο ενισχύουμε το αποτέλεσμα της περιποίησής μας και γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.
Must skincare tips για μετά τα 40
#1 Θωρακίζουμε την επιδερμίδα μας απέναντι στην περιβαλλοντική μόλυνση, κάνοντας διπλό καθαρισμό και χρησιμοποιώντας αντιοξειδωτικά καλλυντικά.
Δείτε επίσης: Arts and Crafts: Ενθαρρύνουμε τα παιδιά να ζωγραφίζουν
#2 Φροντίζουμε περισσότερο τα χέρια, τον λαιμό και το ντεκολτέ, γιατί «σπάνε» πιο εύκολα και είναι πιο επιρρεπή στα σημάδια του χρόνου.
# 3 Κοιμόμαστε καλά και αρκετά, για να δώσουμε χρόνο στο μυαλό μας να ξεκουραστεί και στο δέρμα να επιδιορθώσει τις φθορές του. Σε περιόδους με στρες, αρωματίζουμε το μαξιλάρι μας με ένα σπρέι λεβάντας, προκειμένου να χαλαρώσουμε και να κοιμηθούμε ήρεμα.
# 4 Χρησιμοποιούμε πιο ενισχυμένη αντιγηραντική σύνθεση, με υαλουρονικό οξύ, ώστε να βοηθάμε την επιδερμίδα να ανακτά την υγρασία που χάνει και να παραμένει σφριγηλή και ελαστική.
#5 Δίνουμε ζωντάνια στην όψη μας και ενεργοποιούμε την κυκλοφορία του αίματος κάνοντας απολέπιση με μια ήπια σύνθεση οξέων. Θα μας προσφέρει πιο φρέσκια όψη και θα συμβάλλει στην καλύτερη ενυδάτωση της επιδερμίδας.
Στο σώμα: Κάνουμε στεγνή απολέπιση με μια βούρτσα, για να βοηθήσουμε την κυκλοφορία της λέμφου και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss