Μεταμεσονύχτιες ανατριχίλες στό Ααβόρα.

Ένα special μεταμεσονύχτιο event λαμβάνει χώρα στόν κινηματογράφο ΑΑΒΟΡΑ, το Σάββατο 28/1 πρός ξημερώματα Κυριακής, με καλεσμένους τούς άρχοντες του τρόμου George Romero & Lucio Fulci.

01:00
ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (1968)
Όταν μια περίεργη ακτινοβολία καταφέρνει να επαναφέρει τους νεκρούς στη ζωή, αυτοί βγαίνουν από τους τάφους τους με σκοπό να «καταβροχθίσουν» τους ζωντανούς. Η πρώτη ταινία της σειράς είναι αυτή που επέβαλε την “ανθρωποφαγική” ανάγκη των ζόμπι. Παραμένει αξεπέραστη ως σήμερα, ακόμα και από τον δημιουργό της, George Romero, που διέπρεψε στο είδος. Προβολή πλήρως ανανεωμένης κόπιας από DCP.

03:00
ΤΟ ΠΕΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ (1971)
(A LIZARD IN A WOMAN’S SKIN)
Στο (εντελώς swingin’) Λονδίνο μια γυναίκα που υποφέρει από φρικιαστικούς εφιάλτες μπαίνει στο στόχαστρο ενός ψυχασθενή δολοφόνου. Από τα πιο κλασσικά giallo, οδήγησε τον σκηνοθέτη Lucio Fulci στα δικαστήρια όπου και υποχρεώθηκε να αποδείξει πως τα αιματηρά εφέ ήταν όντως τέτοια (ιδίως εκείνα που αφορούσαν σφαγμένα ζώα – όλα τους κατασκευές του Carlo Rambaldi που 11 χρόνια μετά θα “πλάσει” τον ΕΤ για τον Spielberg). Με μουσική του Ennio Morricone, προβάλεται σε αποκλειστικό για την Ελλάδα restoration σε 2Κ από τη Mondo Macabro – ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΟΝΟ.

Εισιτήριο (και για τις δυο προβολές): 5 ευρω

ΑΑΒΟΡΑ Art Cinema

Ιπποκράτους 180 (ΜΕΤΡΟ Αμπελόκηποι), Νεάπολη
Τηλ.: 2106423271

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss