Μεξικό: Δεκάδες μαθητές δηλητηριάστηκαν μυστηριωδώς

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό καθώς από την 23η Σεπτεμβρίου, μεξικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρθηκαν σε άλλα δύο περιστατικά μαζικής δηλητηρίασης δεκάδων μαθητών στην πόλη Ταπατσούλα.

Περισσότεροι από 57 μαθητές δηλητηριάστηκαν από άγνωστη ουσία σε σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην πολιτεία Τσιάπας, στο νότιο Μεξικό, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.
Η μαζική δηλητηρίαση την Παρασκευή ήταν το τρίτο τέτοιο περιστατικό σε σχολεία της Τσιάπας που καλύπτεται από τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μέσα στις τελευταίες δύο εβδομάδες, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους μαθητές κι έχει εξοργίσει πολλούς γονείς.

Το Ινστιτούτο Κοινωνικών Ασφαλίσεων του Μεξικού ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι 57 έφηβοι μαθητές στην αγροτική κοινότητα Μποτσίλ αφίχθησαν σε τοπικό νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης. Ένας μαθητής σε «λεπτή» κατάσταση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πολιτειακής πρωτεύουσας, ενώ η κατάσταση των υπολοίπων κρίνεται σταθερή, σύμφωνα με το ινστιτούτο.

Más de 110 Jóvenes estudiantes en Bochil, Chiapas entran en estado de coma. Dieron positivo por cocaína. Fueron intoxicados por medio de los alimentos en la cafetería.¡Situación Lamentable! pic.twitter.com/iOFI30fEdY
— Tabasco Al M …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss