Μια εύχρηστη και ασφαλή πλατφόρμα

 Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Samsung Wallet, μιας νέας πλατφόρμας που επιτρέπει στους χρήστες του Samsung Galaxy να οργανώνουν τα ψηφιακά κλειδιά, τις κάρτες επιβίβασης, την ταυτότητα και άλλα σημαντικά έγγραφα σε μια εύχρηστη και ασφαλή εφαρμογή για κινητά.

Το Samsung Wallet, που προστατεύεται από την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου Samsung Knox, ενσωματώνει το Samsung Blockchain Wallet, το οποίο είναι διαθέσιμο στο οικοσύστημα Samsung Galaxy, για εύκολη παρακολούθηση των ισοτιμιών στα κρυπτονομίσματα και το SmartThings που βοηθά τους χρήστες να ξεκλειδώνουν πόρτες.
«Το Samsung Wallet φέρνει ένα νέο επίπεδο καθημερινής άνεσης στις κινητές συσκευές, προσφέροντας  ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον για την αποθήκευση ψηφιακών κλειδιών, καρτών και άλλων χρήσιμων ψηφιακών εγγράφων», σημείωσε η Jeanie Han, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Digital Life, MX Business στη Samsung Electronics. «Στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής μας για ανοιχτά οικοσυστήματα, θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τους έμπιστους συνεργάτες και προγραμματιστές μας για την επέκταση των δυνατοτήτων του Samsung Wallet».

Περισσότερα από μια υπηρεσία πληρωμών
Το Samsung Wallet παρέχει στους χρήστες ένα βελτιωμένο περιβάλλον με εύκολη πρόσβαση στις κάρτες πληρωμής, τις κάρτες επιβράβευσης και μέλους και πολλές άλλες δυνατότητες. Ακόμη, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss