Μια νέα σειρά της ΕΡΤ που θα καθηλώσει το κοινό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μια ακόμα νέα σειρά έχει ανακοινωθεί πως θα κυκλοφορήσει φέτος από την ΕΡΤ. Ο λόγος για την Πτώση, η οποία έχει ένα ενδιαφέρον θέμα και μερικά πολύ δυνατά ονόματα που έχουν βγει στην δημοσιότητα.

Στην σειρά ένας επίσης καταξιωμένος χειρουργός που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης. Ο έμπειρος επιστήμονας κατηγορήθηκε ότι χειρούργησε χωρίς να είναι αναγκαίο κάποιον ασθενή του που τελικά πέθανε στην επέμβαση και ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του. Οι υποψίες γίνονται κατηγορίες και έτσι ο χειρουργός καταδικάζεται και χάνει τα πάντα, βιώνοντας την πτώση που όμως, αποκαλύπτει ότι δεν ήταν τυχαία καθώς κάποιοι με… χειρουργικές και δόλιες κινήσεις τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές φορές ως χειρουργός τον κίνδυνο της ζωής, θα αγωνιστεί τώρα για τη ζωή του, την ελευθερία και την τιμή του ώστε να αποδείξει το καλοστημένο κόλπο.
Το σενάριο είναι από την Τίνα Καμπίτση, σκηνοθεσία Χρήστου Γεωργίου, ενώ παίζουν οι Χρήστος Λούλης, Κίκα Γεωργίου, Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου, κ.α. Η Πτώση είναι προγραμματισμένο να ανέβει στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας χρονιάς.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss