«Μια πρωτη μικρη νίκη. ΤΑ ΝΕΑ Αυριο παλι στα περιπτερα»

Επανακυκλοφορούν αύριο τα ΝΕΑ, καθώς η απόφαση του Πρωτοδικείου για την αποδέσμευση ενός τραπεζικού λογαριασμού το πρωί της Δευτέρας είναι θετική. «Μια πρωτη μικρη νίκη. ΤΑ ΝΕΑ Αυριο παλι στα περιπτερα», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο σημερινός διευθυντής της εφημερίδας Παναγιώτης Λάμψιας. 

Υπενθυμίζεται ότι στη συνεδρίαση που έγινε την Παρασκευή συζητήθηκε το αίτημα ανάκλησης της απόφασης του προέδρου Πρωτοδικών, με την οποία δεν επιτρέπεται να παραμείνει ανοικτός ένας τραπεζικός λογαριασμός, ώστε να μπορεί να λειτουργεί ο ΔΟΛ.

Η πρόεδρος Πρωτοδικών Βασιλική Μπάστα, μετά τη συναίνεση των τραπεζών στο αίτημα των εργαζομένων, αναστέλλει ουσιαστικά την ισχύ της προηγούμενης προσωρινής διαταγής που δέσμευε όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ΔΟΛ, και διατάσσει την αποδέσμευση ενός τραπεζικού λογαριασμού που διατηρεί η επιχείρηση στην Alpha Bank προκειμένου να εξασφαλιστούν τα αναγκαία για τη λειτουργία της επιχείρησης και την έκδοση των ιστορικών εντύπων.

Στην απόφασή της η δικαστική λειτουργός αναφέρει «διατάσσω την αποδέσμευση του τραπεζικού λογαριασμού στην Alpha Bank προκειμένου κάθε κατατεθησόμενο από την έκδοση της παρούσας και εφεξής σε αυτόν τον λογαριασμό ποσό, είτε από την εταιρείας Άργος ΑΕ είτε από τρίτους οφειλέτες της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΔΟΛ, να διατίθεται ελεύθερα από την τελευταία αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες της εξακολούθησης της λειτουργίας της επιχείρησης και ειδικότερα για την κάλυψη των εξόδων λειτουργία της και την καταβολή της μισθοδοσίας των εργαζομένων σε αυτήν».

Με την απόφαση εξακολουθεί να ισχύει το καθεστώς «μη μεταβολής» για οποιοδήποτε άλλο περιουσιακό στοιχείο του ΔΟΛ.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss