Μιά πτήση πάνω από το “στοιχειωμένο” drive-in τής Μαλακάσας…μέ άρωμα ’70ς.! (video)

Ένα εκπληκτικό video τραβηγμένο απο drone κάνει το γύρο τού διαδυκτίου πάνω από το Drive -in Σίνεμα στη Μαλακάσα Αττικής, όπου ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει.

 

Οι παλιότεροι θα θυμούνται, την Αμερικάνικη μόδα που ξέσπασε τη δεκαετία του ’60 στους κινηματογράφους, τα λεγόμενα drive in. Πιο συγκεκριμένα υπαίθριες γιγαντοοθόνες στις οποίες είχες πρόσβαση με το αυτοκίνητο και μέσα από αυτό παρακολουθούσες τη ταινία.Μια τάση που ήρθε από την Αμερική και έγινε μόδα και στην Ελλάδα τις δεκαετίες του ’70 & ’80. Σταδιακά εγκαταλείφθηκε όμως από τα μέσα του ’80 λόγω της εμφάνισης της βιντεοκασέτας.

Οι πιο γνωστοί κινηματογράφοι ήταν το Creta drive, το Drive in στην Αμμουδάρα καθώς και αυτό στην Μαλακάσα που βλέπετε στο βίντεο, το οποίο λειτούργησε μόλις 3 χρόνια , από το 1977 έως το 1980.Σήμερα παρόλο που ο χώρος εκεί είναι άδειος και παραμελημένος, κατορθώνει να μεταφέρει στους ταξιδιώτες τις αναμνήσεις και το άρωμα μιας άλλης εποχής.

Απολαύστε λοιπόν μια πτήση σε ένα “στοιχειωμένο” βίντεο – παραγωγή άπο τό κανάλι τού haanity στό You Tube καί μεταφερθείτε σε μιά άλλη, περασμένη εποχή.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss