Μια υπέροχη και σπάνια αφίσα της ταινίας Rocky, αποκάλυψε ο Sylvester Stallone

Ήταν 21 Νοεμβρίου του 1976, όταν σε κινηματογράφο της Νέας Υόρκης, προβλήθηκε για πρώτη φορά η ταινία Rocky. Μια ταινία με προϋπολογισμό 1 εκατομμύριο δολάρια, με τον ίδιο τον Stallone να παίρνει για το σενάριο …350.000 δολάρια και με τα γυρίσματα της ταινίας να διαρκούν, μόλις 28 ημέρες!

Και όμως αυτή η ταινία, οπού πολλοί είχαν ηδη ξεγραμμένη, κατάφερε να κερδίσει 3 Oscar (μαζί και της καλύτερης ταινίας) και μάλιστα με αντιπάλους τις ταινίες, Taxi Driver και All the President’s Men!

Βέβαια όπως πολλές (τότε) ταινίες, έτσι και το Rocky και λόγω του χαμηλού προϋπολογισμού του, έχανε πόντους στο θέμα αφίσα.

Η πρώτη επίσημη αφίσα της ταινίας στους κινηματογράφους απεικόνιζε τις πλάτες του Sylvester Stallone και της Talia Shire…

Η δεύτερη (και πολύ καλύτερη), ήταν με τον Stallone να υψώνει τις γροθιές του στα σκαλιά έξω από το Μουσείο Τέχνης της Φιλαδέλφειας. Αλλά και πάλι, δεν είχε αυτό …το κάτι!

Μέχρι σήμερα… όπου ο Stallone και μέσω του λογαριασμού του στο instagram, αποκάλυψε την πιο σπάνια και εντυπωσιακή αφίσα της ταινίας που, όπως λέει, «δεν έχει δει κανείς εκτός από μένα εδώ και 42 χρόνια». Είναι η μοναδική που υπάρχει και έχει ζωγραφιστεί στο χέρι από τον καλλιτέχνη Tom Jung.

Η αφίσα έχει έντονο άρωμα ’70’s και αν διαβάσετε τα σχόλια, σίγουρα υπάρχουν πολλοί που θα ήθελαν (αφού, μάλλον, θα έδιναν μια ολόκληρη περιουσία) να κάνουν δική τους την συγκεκριμένη αφίσα.

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss