Michael Constantine: Πέθανε ο κινηματογραφικός μπαμπάς του «My Big Fat Greek Wedding»

Ο Michael Constantine, γνωστός στο ευρύ κοινό ως «Γκας Πορτοκάλος», πατέρας της Νία Βαρντάλος στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding», «έφυγε» πλήρης ημερών, σε ηλικία 94 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, την είδηση του θανάτου του ηθοποιού έκανε γνωστή ο γαμπρός του, Michael Gordon, ο οποίος μάλιστα τόνισε πως ο Michael Constantineπέθανε στο σπίτι του στο Reading της Πενσιλβάνια από φυσικά αίτια.

Επιπλέον, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο αποθανών, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας επί σειρά ετών, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστά ποια ήταν αυτά.

Ποιος ήταν ο Michael Constantine

Ο Michael Constantine γεννήθηκε στο Reading της Πενσυλβανίας, γιος της Ανδρομάχης (το γένος Φωτιάδου) και του Θεοχάρη Ιωαννίδη Ευστρατίου, Ελλήνων μεταναστών.

Έγινε γνωστός και αγαπήθηκε για τον ρόλο του Κώστα «Γκας» Πορτοκάλος, στην ταινία «My Big Fat Greek Wedding» (2002).

Το 1970, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ABC, «Room 222», για το οποίο κέρδισε το βραβείο Primetime Emmy Β΄ Ηθοποιού σε Κωμική Σειρά το 1970. Αναγνωρίστηκε από τα βραβεία Emmy, καθώς και από τα βραβεία Golden Globe, τον επόμενο χρόνο.

Μετά την ολοκλήρωση του «Room 222», ο Michael Constantine πρωταγωνίστησε ως δικαστής Μάθιου Τ. Σιρότα στο δικαστήριο της κωμικής σειράς του «Sirota’s Court» (1976), ο οποίος έλαβε τον δεύτερο υποψηφιότητά του για τη Χρυσή Σφαίρα.

Ο Constantine επανέλαβε τον ρόλο του ως Γκας στο «My Big Fat Greek Wedding 2» (2016).

Το «αντίο» της Νία Βαρντάλος

«Ο Μάικλ Κόνσταντιν, μπαμπάς της οικογένειας του καστ μας, παντοτινός μας φίλος. Η συνεργασία μαζί του ήταν πλημμυρισμένη από αγάπη και διασκεδαστικές στιγμές. Θα εκτιμώ πάντα αυτόν τον άνθρωπο που έδωσε ζωή στον “Γκας”. Μας χάρισε τόσο πολύ γέλιο και του αξίζει να αναπαυθεί. Σε αγαπάμε Μάικλ», έγραψε χαρακτηριστικά στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή ηθοποιός, Νία Βαρντάλος.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss