Μιχάλης Αεράκης: Μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν… παπά

Ο Μιχάλης Αεράκης μίλησε στη «Secret» και την Σπυριδούλα Τριάντου για το γεγονός πως ο κόσμος τον έχει ταυτίσει τόσο πολύ με το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, Σασμός, ως παπα-Μιχάλη, ενώ αναφέρθηκε και στις προτάσεις που του κάνουν στα social media.

Όταν τον βλέπουν να κυκλοφορεί χωρίς ράσα, νιώθουν περίεργα κι εξηγεί το γιατί: «Τους κάνει εντύπωση που με βλέπουν με τα πολιτικά, μου λένε «που είναι τα ράσα;». Έχω συναντήσει πάρα πολλά περιστατικά σε σημείο να μου έχει γίνει πρόταση να με χειροτονήσουν παπά. Με έχουν καλέσει κάποιες κυρίες να παντρέψω τις κόρες τους ή κάποιοι άλλοι να βαφτίσω τα εγγόνια τους. Μέσα από το Instagram μού έχουν γίνει πάρα πολλές προτάσεις, μέχρι εξομολογήσεις ή να ιερουργήσω σε εκκλησία, πολλά πολλά.

Και συνέχισε: «Στο πρόσωπο το δικό μου βλέπω την έλλειψη εμπιστοσύνης κάποιου κόσμου στο «ράσο». Έχουμε άξιους παπάδες σε όλη την Ελλάδα κι ιεράρχες, φωτισμένους ανθρώπου, αλλά μια που μιλώ για την Κρήτη, γιατί εκεί ζω, οι παπάδες στα χωριά είναι ένα με το κοινωνικό σώμα. Συμπεριφέρονται απλά, είναι οι άνθρωποι που η αποστολή τους αρχίζει μετά το «Δι’ ευχών» που λένε την Κυριακή».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss