Μιχάλης Ρακιντζής: «Πάντα απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας»

Ο Μιχάλης Ρακιντζής στο «Σπίτι με το Mega» εξομολογήθηκε τους λόγους για τους οποίους δεν συνηθίζει να αποδέχεται τις τηλεοπτικές προτάσεις.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε στο Σπίτι με το MEGA προκειμένου να ταξιδέψει το τηλεοπτικό κοινό με τις επιτυχίες του. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης εξομολογήθηκε τους λόγους για τους οποίους δεν συνηθίζει να αποδέχεται τις τηλεοπτικές προτάσεις εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους αυτό άλλαξε στην προκειμένη περίπτωση και είπε το «ναι» στο Mega.
Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Ρακιντζής ανέφερε πως «πάντα απέφευγα τα φώτα της δημοσιότητας. Θεωρώ ότι η δουλειά μου είναι να κάθομαι σε ένα στούντιο και να γράφω. Όλο το άλλο είναι συμπληρωματικό. Τέτοια εκπομπή μουσική, live, δεν έχω κάνει ξανά ποτέ μου. Αυτή είναι η πρώτη φορά. Έπρεπε να έρθεις πίσω για να με ξετρυπώσεις. Επειδή δεν είναι μια απλή συνέντευξη όπου θα πεις δυο πράγματα για εκεί που εμφανίζεσαι και τα λοιπά, το Σπίτι με το MEGA είναι ένα φανταστικό concept που μ’ αρέσει πάρα πολύ και είναι ίσως μία μοναδική ευκαιρία για να δείξεις τη δουλεια σου στο concept που φτιάχνεις τώρα».

«Εγώ δεν συνηθίζω να παίζω τα κομμάτια όπως τα έπαιζα όταν ξεκίνησα. Κάθε χρόνο τα αλλάζω στο στιλ και τα κάνω άνω κάτω. Μου αρέσει πάρα πολύ το ψάξιμο στη μουσική και, αν έχε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss