Μιχάλης Σαράντης για Μαίρη Μηνά: Την είδα και μου πήρε το κεφάλι, αυτό που λέμε «έπαθα ζημιά»

Ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης μίλησε σε συνέντευξή του στο «ΟΚ!» και τον Γιώργο Πράσινο για τη γνωριμία του με την επίσης ηθοποιό Μαίρη Μηνά, ενώ αποκάλυψε και ποια ήταν τα στοιχεία στην προσωπικότητά της, που τον κέρδισαν.

Μιχάλης Σαράντης - Μαίρη Μηνά: Παράφορος έρωτας μακριά από τα φλας | Zappit

Ο κόσμος σου έγινε σίγουρα πιο φωτεινός όταν γνώρισες τη Μαίρη Μηνά. Πώς γνωριστήκατε;

Στα γυρίσματα της ταινίας «Ο απόστρατος». Την είδα και μου πήρε το κεφάλι, ήταν κάτι που δεν μου είχε ξανασυμβεί. Είναι αυτό που λέμε «έπαθα ζημιά». Είμαστε και οι δύο δοτικοί και συνεπείς στο συναίσθημά μας. Διακρίνω στο βλέμμα της την απόλυτη πεποίθηση –όπως νιώθω κι εγώ– ότι θέλουμε να είμαστε μαζί και αγαπημένοι κι αυτό με κάνει βαθιά ευτυχισμένο.

Μαίρη Μηνά - Μιχάλης Σαράντης: Ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά | in.gr

Είναι δύσκολη η συνύπαρξη μεταξύ δύο ηθοποιών;

Όχι, δεν είναι δύσκολη, απεναντίας το απολαμβάνω. Καταρχάς τη θαυμάζω απεριόριστα, τη θεωρώ σπουδαία ηθοποιό, με τρομερό υλικό και ευαισθησία. Είναι παρηγορητική η συνύπαρξη μεταξύ δύο ανθρώπων που κάνουν την ίδια δουλειά, καθώς ο ένας αντιλαμβάνεται τις αγωνίες του άλλου και τα συνεχή άγχη του.

Από τη στιγμή που αποφασίζεις να πορευτείς παρέα με έναν άνθρωπο, ισχύει το «δεν είμαστε δύο, είμαστε ένα», τουλάχιστον σε εμάς έτσι συμβαίνει.

Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν στιγμές που παλεύεις με τον ναρκισσισμό σου και τους δαίμονές σου αλλά σε γενικές γραμμές διαχειριζόμαστε ψύχραιμα τα πράγματα. Πλέον οποιαδήποτε αγωνία για τη δουλειά, τώρα με τον ερχομό της μικρής, δεν μπαίνει μέσα στο σπίτι. Και αν μπαίνει, μπαίνει στον βαθμό που της αναλογεί.

Ένα παιδί μπορεί να καταλάβει το άγχος σου ακόμα και από τον τρόπο που το παίρνεις αγκαλιά, οι κεραίες του είναι ορθάνοιχτες. Η ταπεινότητα ωστόσο και η αγάπη για τη δουλειά ήταν αρετές της Μαίρης και πριν από τη μικρή αλλά και τώρα. Είμαι πολύ τυχερός που είμαστε μαζί.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss