Μιχάλης Ζαμπίδης: Ερχόμαστε αντιμέτωποι, κοιταζόμαστε, και μου λέει «Μike εσύ;»

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε στην εκπομπή «Τι Πρωινό» για τους επίδοξους ληστές που προσπάθησαν να διαρρήξουν το σπίτι του την Κυριακή τα ξημερώματα και πώς τελικά τους απέτρεψε.

«Πάει να φύγει, γυρίζω τον διακόπτη στο πιο αυστηρό και του λέω “και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω οπότε κάτσε εδώ”»

Αρχικά, ο «Iron Mike» περιέγραψε στην εκπομπή πώς γυρνώντας από τη βόλτα του είδε τον επίδοξο διαρρήκτη να πηδάει τη μάντρα του σπιτιού του και να βγαίνει. Ειδικότερα, ο Μιχάλης Ζαμπίδης ανέφερε: «Ερχόμαστε αντιμέτωποι, κοιταζόμαστε, πάω κοντά του, δεν ήξερε ότι ήταν το σπίτι μου και μου λέει “Μike εσύ”;».

Και συνέχισε λέγοντας: «Μου είπε ότι έβγαζε κάτι φωτογραφίες. “Φωτογραφίες για το Ιnstagram ή για να κλέψεις;”. Αντιλαμβάνομαι ότι μέσα υπήρχε και άλλος. Πάει να φύγει, γυρίζω τον διακόπτη στο πιο αυστηρό και του λέω “και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω οπότε κάτσε εδώ”».

«Φώναξα τον “συνεργάτη” του ενώ η σύντροφός μου έκανε “αστυνομικό ρεπορτάζ”, τράβηξε φωτογραφίες και ειδοποίησε την αστυνομία. Τα παιδιά από τη ΔΙΑΣ ήρθαν αμέσως», συμπλήρωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Να σημειωθεί πως, ο ένας εκ των δραστών είχε συλληφθεί για 17 κλοπές. Επίσης, όπως προέκυψε από το αστυνομικό ρεπορτάζ, οι διαρρήκτες προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα με κατσαβίδι.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss