Microsoft Surface Laptop Go Review – Περιμέναμε περισσότερα

Η Microsoft συνεχίζει ακάθεκτη να επενδύει στην επιτυχημένη της σειρά Surface, αυτή τη φορά με το Surface Laptop Go.

Φαινομενικά κρατώντας τα υψηλά στάνταρ της σειράς, τόσο σε ποιότητα κατασκευής όσο και σε επιδόσεις, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα οικονομικότερο μοντέλο για να προσεγγίσει πιο ευρύ κοινό – από φοιτητές έως απλούς, καθημερινούς χρήστες που δεν βλέπουν λόγο να επενδύσουν τετραψήφιο ποσό για ένα laptop.

Βέβαια, η χαμηλότερη τιμή συνεπάγεται διαφορά σε χαρακτηριστικά παρά την διατήρηση πολλών κοινών στοιχείων με τα premium μοντέλα. Πόσο μεγάλες είναι αυτές οι διαφορές και κατά πόσο επηρεάζουν το προϊόν;

Ας δούμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Με διαστάσεις οθόνης 12.4” και βάρος περίπου 1100 γραμμάρια, το Surface Laptop Go κατατάσσεται στα ultrabooks. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο (κάλυμμα οθόνης) και πολυκαρβονική ρητίνη (βάση), τα οποία δίνουν άψογη αίσθηση στο άγγιγμα αλλά και φανταστική εμφάνιση. Το πάχος του είναι κάτι παραπάνω από ενάμιση εκατοστό, κάτι που το καθιστά εξαιρετικά λεπτό. Οι ακριβείς του διαστάσεις διαμορφώνονται ως εξής: 278.18×205.67×15.69mm. Με λίγα λόγια, είναι αρκετά μικρό, ελαφρύ και λεπτό για να το έχει κανείς μαζί του οπουδήποτε, μιας και καταλαμβάνει ανεπαίσθητο χώρο σε μια τσάντα ενώ το βάρος του είναι… «πούπουλο» για τα δεδομένα laptop.

Διαβάστε ολόκληρο το review

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss