Microsoft Surface Pro 7 Plus με 11η γενιά Intel Core CPU, μεγαλύτερη αυτονομία, LTE και αποσπώμενο SSD

Μια διαφορετική κίνηση από τη Microsoft για τη δημοφιλή σειρά Surface Pro. 

Το νέο μοντέλο στην οικογένεια των υβριδικών υπολογιστών της Microsoft δεν είναι τελικά το Surface Pro 8 αλλά και το Surface Pro 7 Plus, το οποίο απευθύνεται σε επιχειρήσεις και για τον εκπαιδευτικό τομέα. Η εξωτερική εμφάνιση του 2-σε-1 συστήματος της Microsoft παραμένει ακριβώς ίδιος με τον προκάτοχό του, όμως στο εσωτερικό υπάρχουν σημαντικές αλλαγές, με σημαντικότερη την παρουσία επεξεργαστή Intel Core 11ης γενιάς. 

Το αρχικό μοντέλο έρχεται με επεξεργαστή Core i3 ενώ το μεσαίο μοντέλο με Core i5 είναι και το μοναδικό που ενσωματώνει δυνατότητα σύνδεσης με 4G δίκτυα. Το ανώτερο μοντέλο έρχεται με Core i7 επεξεργαστή αλλά και δυνατότητα επιλογής 32GB RAM με 1TB αποθηκευτικό χώρο, δύο πρωτιές για τη σειρά Surface Pro. Αναμενόμενα το κόστος στο συγκεκριμένο μοντέλο είναι αρκετά υψηλή αφού έχει οριστεί στα $2799, με το αρχικό μοντέλο με Core i3, 8GB RAMκαι 128GB αποθηκευτικό χώρο, να κοστίζει $899.

Μια ακόμη πρωτιά για τη Surface Pro σειρά είναι η δυνατότητα αλλαγής του SSD στο εσωτερικό, κάτι που ήδη προσφέρουν οι σειρές Surface Pro X και Surface Laptop 3. 

Η αυτονομία του νέου Surface Pro 7 Plus αναμένεται να είναι καλύτερη από την προηγούμενη γενιά, εξαιτίας της μεγαλύτερης μπαταρίας που από τα 46.5Wh φτάνει πλέον σε χωρητικότητα τα 50.4Wh. Ίδια παραμένει η PixelSense οθόνη των 12,3 ιντσών με ανάλυση 2736 x 1824, πάνε με αναλογία διαστάσεων 3:2. Καμία αλλαγή στις διαθέσιμες θύρες με μία USB-C, μία USB-A, θύρα ακουστικών, το κλασσικό Surface Connect και ενώ η απουσία Thunderbolt θύρας παραμένει. Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η LTE έκδοση αντικαθιστά τη micro-SD θύρα που βρίσκουμε στα υπόλοιπα μοντέλα, με μια θύρα για την εισαγωγή nano SIM.

Το Surface Pro 7 Plus κυκλοφορεί αρχικά στις Η.Π.Α στις 15 Ιανουαρίου και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές ευρωπαικές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss