Microsoft Surface Pro 9 (Intel Core i7) Review

Μολονότι εμφανισιακά δεν απέχει και πολύ από την αμέσως προηγούμενη, τη διαφορά κάνουν τα όσα συναντούμε στο εσωτερικό του.

Το Surface Pro 9, βλέπετε, έρχεται σε δύο βασικές εκδόσεις: αυτή με επεξεργαστές Intel και εκείνη με το τσιπ SQ3 της Qualcomm. Αυτή που έφτασε στα χέρια μας ήταν η πρώτη, την οποία και αναλύουμε ευθύς αμέσως.

Όπως προείπαμε, το Surface Pro 9 έρχεται σε δύο βασικές εκδόσεις: μία με επεξεργαστές Intel και μία με το τσιπ SQ3. Η πρώτη, ακολούθως, προσφέρεται με επιλογές επεξεργαστή Intel Core i5-1235U και Intel Core i7-1255U, μνήμης 16 GB και 32 GB LPDDR5 RAM και δίσκου SSD 128 GB, 256 GB, 512 GB και 1 TB. Θα τη βρείτε, μάλιστα, σε τέσσερα χρώματα, αφού πέραν του «βαρετού» ασημί, υπάρχουν ακόμα αποχρώσεις του μπλε, του πράσινου και του μαύρου.

image.jpeg.c385798e2ad650fa8753aff8deec3aec.jpeg

Κατά τα άλλα, σε ό,τι αφορά τα γραφικά, παιχνίδι κάνει το onboard τσιπ Intel iris Xe. Τα του ήχου αναλαμβάνουν τα στερεοφωνικά ηχεία 2 W με Dolby Atmos και Voice Clarity ενώ υπάρχουν και διπλά μικρόφωνα μακρινού πεδίου. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη Full HD κάμερα (με αναγνώριση προσώπου για άμεση σύνδεση στα Windows μέσω Windows Hello) προσφέρουν άκρως ικανοποιητικές εμπειρίες κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων και διασκέψεων -ό,τι πρέπει για εκείνους που περνούν τη μέρα τους στο Teams ή το Zoom. Σημειώστε ότι το Surface Pro 9 έρχεται και με δεύτερη κάμερα 10 MP στην πίσω του όψη με AF και δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K.

Η βερσιόν που μας δόθηκε ήταν εκείνη με επεξεργαστή Core i7-1255U, 16 GB RAM και SSD 256 GB, σε μαύρο χρώμα.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss