Μικ Τζάγκερ: Παντρεύτηκε ο μικρότερος γιος του

Ο μικρότερος γιος του Μικ Τζάγκερ, Γκάμπριελ παντρεύτηκε την περασμένη εβδομάδα την εκλεκτή της καρδιάς του, την Ελβετή socialite.

Πριν από έναν μήνα περίπου, ο Μικ Τζάγκερ ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά όχι για το μουσικό του ταλέντο αλλά για να κάνει έκκληση για την διάσωση της Βενετίας. Και τώρα έρχεται ξανά στο προσκήνιο με το γάμο του μικρότερου γιου του.

Μικ Τζάγκερ

Μετά από πολλές αναβολές

Το ζευγάρι, που αναγκάστηκε να αναβάλει το γάμο του δύο φορές λόγω των περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Έδωσε στη δημοσιότητα μία φωτογραφία από την διακριτική τελετή.

Στο σπίτι του πατριού του, δισεκατομμυριούχου Ρούπερτ Μέρντοχ ο γάμος
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ που ανήκει στον πατριό του Γκάμπριελ, Ρούπερτ Μέρντοχ, στο Λονδίνο, παρουσία εκλεκτών φίλων και συγγενών, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του γαμπρού, Μικ Τζάγκερ και της μητέρας του, του διάσημου μοντέλο Τζέρι Χολ.

Η σχέση του Μικ Τζάγκερ με τα παιδιά του

Ο 23χρονος Γκάμπριελ είναι γνωστός ως το πιο ήσυχο από τα 8 παιδιά ου Μικ Τζάγκερ και ούτε αυτός ούτε η γυναίκα του έχουν λογαριασμούς στο Instagram.

Ωστόσο, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο πορτρέτο, με τον Γκάμπριελ να φορά στο γάμο του ένα σκούρο μπλε κοστούμι και η Ανούκ ένα όμορφο ιβουάρ νυφικό διακοσμημένο με πούλιες που αγκάλιαζε το σώμα της, ενώ το λουκ ολοκλήρωσε με σκουλαρίκια σε σχήμα ιππόκαμπου.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Γκάμπριελ δούλευε στο νησί Mustique και το 2020 έδωσαν στη δημοσιότητα ανακοίνωση για τον αρραβώνα τους. «Ανακοινώνεται ο αρραβώνας του Γκάμπριελ, γιου της Τζέρι Μέρντοχ από το Τέξας και του Μικ Τζάγκερ, από το Λονδίνο, και της Ανούκ, κόρης της Τζανίν και του Αντρέα Γουινζενρίντ από την Ελβετία».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss