Mike: Συγκλονίζει ο γνωστός ράπερ με την αποκάλυψή του – “Έδωσα μεγάλη μάχη με τον καρκίνο”

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψε προχώρησε σήμερα μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο γνωστός ραπερ Mike. Συγκεκριμένα ο νεαρός μουσικός αποκάλυψε με αφορμή τα σημερινά του γενέθλια πως το τελευταίο διάστημα έδωσε  τη δική του μάχη ενάντια στον καρκίνο και πλέον αισθάνεται σαν να έχει γεννηθεί για δεύτερη φορά.

“Αυτά τα γενέθλια είναι τα πιο ιδιαίτερα!
Σαν σήμερα γεννήθηκα, αλλά εγώ θα πω ότι γεννήθηκα δεύτερη φορά γιατί  έδωσα μεγάλη μάχη με τον καρκίνο!
Θα έλεγα πως ήταν ένα μάθημα ζωής και δύναμης. Συνειδητοποίησα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ότι από τη μία στιγμή στην άλλη μπορεί να έρθουν τα πάνω κάτω… Έμαθα όμως να παλεύω, ξεπερνώντας αρκετές φορές τα όριά μου και τις αντοχές μου, έχοντας δίπλα μου τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
Η νέα αρχή που ξεκινά σήμερα στη ζωή μου με βρίσκει πιο δυνατό, στο μυαλό, στο σώμα και στην ψυχή μου! Εύχομαι σε όλους να έχετε ΥΓΕΙΑ και τεράστια χαμόγελα, να «ρουφάτε» τη ζωή και να είστε δυνατοί και πάντα αισιόδοξοι! Ακόμα κι αν τύχουν κάθε είδους αναποδιές, ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ!
Είναι πολύ σημαντικό να εκτιμάμε αυτά που έχουμε, αλλά και την κάθε μας στιγμή, λεπτό και δευτερόλεπτο – ακόμα και τα πιο απλά! Το χαμόγελο, η αγάπη και η πίστη στον εαυτό μας είναι το μαγικό φίλτρο μιας ευτυχισμένης ζωής!
‼️ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ‼️

 Ο Μike που σήμερα συμπληρώνει τα 27 του χρόνια, έχει ασχοληθεί επαγγελματικά στο παρελθόν με τις καταδύσεις έχοντας κατακτήσει αρκετά χρυσά μετάλλια, ωστόσο αποφάσισε να σταματήσει έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε. Στην ηλικία των 11 ετών επιχείρησε να γράψει για πρώτη φορά τους δικούς του στίχους με τη μουσική να κατέχει πλέον κυρίαρχο ρόλο στη ζωή του.

Ο νεαρός τραγουδιστής έχει μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός πως είναι υιοθετημένος ενώ όπως έχει παραδεχτεί δεν τον ενδιαφέρει να μάθει τίποτα για τους βιολογικούς του γονείς.

“Δεν τους γνωρίζω καθόλου και τους εύχομαι να είναι καλά! Οι γονείς μου με πήραν 12 μηνών και από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι είμαι υιοθετημένος, μου το είχαν πει. Είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι, που δεν μπορούσαν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί και με υιοθέτησαν. Τους χρωστάω τα πάντα, είναι όλη μου η ζωή!” δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σε ότι έχει να κάνει με την προσωπική του ζωή, ο Mike τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την επίσης τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού με την οποία; μετά από ένα μικρό διάλειμμα που έκαναν δείχνουν πλέον πιο ερωτευμένοι και ενωμένοι από ποτέ.

Ετικέτες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss