Μιμή Ντενίση: «Δεν είμαι φοβητσιάρα»

Μαζί με την κόρη της, Μαριτίνα έδωσε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση στο περιοδικό «ΟΚ!» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα της κόρης της ως μονογονεϊκή οικογένεια.

  • Πόσο δύσκολο ήταν για μια γυναίκα στην αρχή της χιλιετίας να δημιουργήσει μονογονεϊκή οικογένεια;

Δεν είμαι φοβητσιάρα.

  • Αυτό, όμως, δεν μειώνει τη δυσκολία. Ακόμα και η Έλενα Ναθαναήλ και η Μαρινέλλα στη δεκαετία του ’70, που αποφάσισαν να μεγαλώσουν μόνες τους τις κόρες τους, ήταν ένα θέμα ταμπού.

Μα και αυτές ήταν τολμηρές. Δεν είναι τυχαίο που η Μαρινέλλα είναι Ταύρος. Η δυσκολία έρχεται ανάλογα με τον χαρακτήρα, ανάλογα με το πόσο σημασία δίνεις στη γνώμη των άλλων. Εγώ δίνω ελάχιστη. Δεν το λέω από υπεροψία. Όταν είναι να κάνω μια κίνηση τολμηρή, δεν σκέφτομαι τι αντίκτυπο θα έχει. Λέω «θες να το κάνεις;». Ναι; Το κάνεις. γενικά στη ζωή ή είσαι ακόλουθος ή είσαι αρχηγός και εγώ ακόλουθος δεν είμαι.

  • Τι δυσκολίες συνάντησες ως single mom;

Η δυσκολία στη μονογονεϊκή οικογένεια είναι πως εσύ είσαι και μαμά και μπαμπάς. Έτσι, φροντίζω να είμαι και τα δύο. Στην οικογένεια που μεγάλωσα, ο μπαμπάς μου ήταν ο πολύ αυστηρός, που περίμενε με το ρολόι πίσω από την πόρτα για να δει τι ώρα θα γύριζα και η μαμά μου ήταν η πολύ προχωρημένη, με φίλους περισσότερους ομοφυλόφιλους παρά στρέιτ. Με τη Μαριτίνα, βάζω σε κάποια πλαίσιο και είμαι περισσότερο ανοιχτή σε άλλα.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss