Μιμή Ντενίση: Δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της μητέρας μου

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη, βρέθηκε η σπουδαία δημιουργός Μιμή Ντενίση, η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια της πολυαγαπημένης μητέρας της, τονίζοντας μάλιστα πως τα φετινά της γενέθλια θα είναι διαφορετικά.

«Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου»

Αρχικά, η Μιμή Ντενίση ανέφερε: «Τα φετινά μου γενέθλια θα είναι λίγο περίεργα γιατί θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα είναι ούτε η κόρη μου μαζί μου, ούτε η αδελφή μου, ούτε ο ανιψιός μου. Πρέπει να είμαι εκείνες τις μέρες στο Παρίσι και δεν θα είναι κανείς μαζί».

«Τα πιο συγκινητικά γενέθλια ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια»

Kαι συνέχισε λέγοντας: «Τα πιο συγκινητικά γενέθλια – που δεν το ήξερα τότε – ήταν τα τελευταία της μαμάς μου πριν από δύο χρόνια. Κάθε στιγμή πρέπει να την ζούμε με πάρα πολύ ένταση. Είχα επιβάλει στον εαυτό μου ότι δεν πρέπει να έχεις τύψεις όταν φύγει η μητέρα σου, πρέπει να το δεχτείς».

«Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε»

«Ξέρεις πόσο πιο ωραία αισθάνομαι – που μου λείπει φοβερά η μητέρα μου και δεν μου έχει φύγει ο πόνος καθόλου και η απώλειά της, γιατί ήταν μεγάλο στήριγμα για μένα – όμως αισθάνομαι καλά ότι ήμουν πάντα πλάι της. Θα είχα φοβερές τύψεις», συμπλήρωσε η Μιμή Ντενίση. «Πάντα πρέπει να έχουμε στο νου μας να δίνουμε τον χρόνο στους ανθρώπους που αγαπάμε», κατέληξε η γνωστή ηθοποιός και καταξιωμένη δημιουργός.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη:

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss