Μιμή Ντενίση: «Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με τη Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη παραχώρησε η Μιμή Ντενίση και μίλησε ανοιχτά για όλα. Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη», για τη Δανάη Μπάρκα και την κόρη της, τη Μαριτίνα, αλλά και τις φήμες που είχαν ακουστεί κάποτε για τις «κόντρες» της με την Άννα Βίσση και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε “εδώ θα αφήσουμε τα κόκαλα μας, δεν μας βλέπω καλά”»

Αρχικά, η Μιμή Ντενίση είπε: «Γυρίσαμε την ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” με καύσωνα, πυρκαγιές, κορονοϊό και φτάσαμε μέχρι και 500 άτομα σε γύρισμα. Θυμάμαι με καύσωνα στη Μυτιλήνη να φοράμε όλοι χειμωνιάτικα και μου λέει άνθρωπος του νησιού που έπαιζε “κυρία Μιμή, να βγάλω το παλτό; Θα σκάσω”. Ο Λεωνίδας Κακούρης μου έλεγε “εδώ θα αφήσουμε τα κόκαλα μας, δεν μας βλέπω καλά”».

«Η ταινία είχε προϋπολογισμό πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα υπερβήκαμε κατά πολύ»

Η Μιμή Ντενίση συνέχισε λέγοντας: «Η ταινία είχε προϋπολογισμό πέντε εκατομμύρια ευρώ, αλλά τα υπερβήκαμε κατά πολύ. Η ταινία ήταν το μεγάλο μου όνειρο και με πιάνει θλίψη που δεν την πρόλαβαν η μαμά μου, η Ολυμπία Δουκάκη και ο Κώστας Βουτσάς».

«Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μια πληγή, κάτι άρρωστο ή διατροφικό μέσα τους που δεν το παρατήρησε ποτέ κανείς»

Και πρόσθεσε: «Στα 40 χρόνια που συμπληρώνω στο θέατρο δεν τολμούσε να κάνει κανείς κάτι κακό σε δικό μου θίασο, γιατί είμαι πολύ προστατευτική. Οι άνθρωποι που έκαναν κακές πράξεις έχουν μια πληγή, κάτι άρρωστο ή διατροφικό μέσα τους που δεν το παρατήρησε ποτέ κανείς».

«Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση έκανε πολύ καλό και βοήθησε πολύ σε σχέση με το body shaming»

Για τη Δανάη Μπάρκα, αλλά και την κόρη της, τη Μαριτίνα, η Μιμή Ντενίση είπε: «Η παρουσία της Δανάης στην τηλεόραση έκανε πολύ καλό και βοήθησε πολύ σε σχέση με το body shaming. Έχει θάρρος και υπερηφάνεια. Γνωρίζω τη Δανάη από παιδάκι, τις τσάκωνα μαζί με τη Μαριτίνα, ξημερώματα, στην κουζίνα στο εξοχικό μας να τρώνε γιουβαρλάκια».

«Έχει χρυσή καρδιά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κορίτσι που ανταγωνίζεται τη μάνα της»

«Η Μαριτίνα είναι πλέον 21, ανταγωνισμό δεν είχαμε ποτέ, καβγάδες είχαμε πολλούς. Από τα 14 μέχρι τα 17 της με “πέθανε”. Πάντα με βλέπει καλύτερη απ’ ότι είμαι, έχει χρυσή καρδιά, δεν ένιωσα ποτέ ότι είναι κορίτσι που ανταγωνίζεται τη μάνα της», πρόσθεσε η ίδια.

«Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ»

Στη συνέχεια η Μιμή Ντενίση τόνισε: «Ο κόσμος νόμιζε πως ήμουν πολύ κοσμική, πως ξυπνάω βαμμένη και χτενισμένη. Έχω διαβάσει για μυθιστορηματικούς έρωτες που δεν είχα ποτέ».

«Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια»

Και η Μιμή Ντενίση συμπλήρωσε: «Διάβασα για έρωτά μου με κάποιον πολύ κανονικό άνθρωπο, ονόματι Νίκο, με φαλακρίτσα και ότι πήγαινα σε ταβέρνες μαζί του και χόρευα στα τραπέζια».

«Τηλεφώνησα στον αρχισυντάκτη κι εκείνος μου είπε “τι να κάνω βρε Μιμή; Έχω και παιδιά, πως θα ζήσω;”. Έλεγαν ότι τσακωνόμουν με την Άννα Βίσση ή ότι υπήρχε φοβερή έχθρα με την Αλίκη, είναι όλα αστικοί μύθοι», υπογράμμισε.

Latest Posts

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

Don't Miss