Ming-Chi Kuo: Αναφέρει ζήτηση «μεγαλύτερη της αναμενόμενης» για το iPhone 12 Pro

Ο διάσημος αναλυτής προέβλεψε αρχικά μεγαλύτερη ζήτηση για το iPhone 12, όμως πλησιάζοντας στο λανσάρισμα, αναθεωρεί σχετικά με την κάθε έκδοση.

Ο Ming-Chi Kuo, αναλυτής στην TF International Securities που δραστηριοποιείται στην Ασία, είναι μια σταθερή πηγή πληροφοριών για όσα αφορούν την Apple χάρη στις αρκετές γνωριμίες του στην τεράστια ασιατική αγορά.

Μέσω των επαφών και των πληροφοριών του, είχε καταλήξει σε μια πρόβλεψη για τη ζήτηση των iPhone 12, κατά την οποία το iPhone 12 θα καταλάμβανε μεγάλο μέρος των αρχικών αποθεμάτων για τα καταστήματα – περίπου 40% με 45% του συνολικού αποθέματος της σειράς. Αντίστοιχα, τα μοντέλα iPhone 12 mini, Pro και Pro Max θα είχαν μερίδιο 20-25% (mini, Pro) μέχρι και 15-20% (Pro Max).

Με το λανσάρισμα να απέχει λίγες μέρες, ο Kuo αναθεώρησε δηλώνοντας το εξής:

Αναφορά σε κείμενο

Οι προπαραγγελίες του iPhone 12 Pro ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας λόγω των  πιστών fans της Apple που προτιμούν τα ανώτερα μοντέλα εξ αρχής, της μεγάλης ζήτησης στην κινεζική αγορά και την επερχόμενη κορύφωση της ζήτησης σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

Ως εκ τούτου, η «μοιρασιά» είναι πλέον 30-35% τόσο για το iPhone 12 όσο και για το iPhone 12 Pro, ενώ σημειώνει πως το αρχικό στοκ του iPhone 12 mini θα μειωθεί αισθητά  – 10-15% αντί του 20-25% της αρχικής πρόβλεψης. Ένας σημαντικός λόγος για αυτό είναι η χαμηλή ζήτηση για τη μικρότερη συσκευή στην αγορά της Κίνας, κατά τον ίδιο.

Το επίσημο λανσάρισμα των iPhone 12 και 12 Pro αναμένεται στις 23 Οκτωβρίου, και των 12 mini και 12 Pro Max στις 13 Νοεμβρίου. Για την Ελλάδα ουδέν νεότερο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss