MINI Concept Aceman, αμιγώς ηλεκτρικό crossover – FleetNews

Το MINI Concept Aceman, αμιγώς ηλεκτροκίνητο, απαλλαγμένο από χρώμιο και δέρμα, με εντελώς νέα σχεδιαστική γλώσσα και προηγμένη τεχνολογία ψηφιοποίησης, υπόσχεται μία έντονη εμπειρία χρήστη.
Η βρετανική μάρκα παρουσίασε το MINI Concept Aceman, δίνοντας μία πρώτη γεύση από τη νέα σχεδίαση της μελλοντικής γενιάς των μοντέλων της. Αυτό το πρωτότυπο αυτοκίνητο εστιάζει στις σχεδιαστικές και τεχνολογικές καινοτομίες που θα ορίζουν την έννοια της διασκεδαστικής οδήγησης ενός ΜΙΝΙ στο μέλλον. Αμιγής ηλεκτροκίνηση, καθαρή και μινιμαλιστική σχεδιαστική φιλοσοφία Charismatic Simplicity, νέα ψηφιακή εμπειρία εσωτερικού και υπεύθυνος σχεδιασμός υλικών χωρίς ίχνος χρωμίου ή δέρματος – η MINI συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί με τη φιλοσοφία του πρώτου crossover μοντέλου στην πολυτελή κατηγορία μικρών αυτοκινήτων.

Για πρώτη φορά, το MINI Cooper με το εμβληματικό τρίθυρο σχήμα αμαξώματος που επαναπροσδιορίζεται με συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της 60+χρονης ιστορίας του, θα πλαισιωθεί από ένα crossover μοντέλο στην επόμενη γενιά του, που χαρακτηρίζεται από αυξημένη ευελιξία και στιβαρή γοητεία. «Το MINI Concept Aceman δίνει μία πρώτη γεύση από ένα εντελώς νέο όχημα, γεφυρώνοντας το κενό ανάμεσα στο MINI Cooper και το MINI Countryman στο μέλλον της οικογένειας του μοντέλου», δήλωσε η Stefanie Wurst, Επικεφαλής της μάρκας MINI. «Αυτό το πρωτότυπο αυτοκίνητο αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο η MINI προετοιμάζεται για το αμιγώς ηλεκτρικό μέλλον της, επαναπροσδιορίζοντας τα σύμβολα της μάρκας: ηλεκτρική αίσθηση go-kart, εμβυθιστική ψηφιακή εμπειρία, και ισχυρή εστίαση στο ελάχιστο  περιβαλλοντικό αποτύπωμα».

Το ξεκίνημα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss