Μίνως Θεοχάρης: Θα ήταν περήφανος ο βιολογικός μου πατέρας για μένα;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» του Action24 βρέθηκε ο Μίνως Θεοχάρης. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην απώλεια του βιολογικού του πατέρα, λίγες μόλις μέρες πριν ο ίδιος έρθει στη ζωή.

«Η οικογένειά μου πενθούσε, όταν ήρθε εγώ στον κόσμο, ήταν μία βαριά κατάσταση»

«Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή 10 μέρες πριν γεννηθώ. Η οικογένειά μου πενθούσε, όταν ήρθε εγώ στον κόσμο, ήταν μία βαριά κατάσταση. Όταν ανοίγω τα άλμπουμ και βλέπω τις φωτογραφίες της οικογένειάς μου, βλέπω εμένα μωρό και η μητέρα μου είναι στα μαύρα», εξομολογήθηκε αρχικά ο Μίνως Θεοχάρης.

Άρχισε να φωνάζει πουστ@ντρ@. Π@λι@δερφή»: Ανατριχιάζει ο Μίνως Θεοχάρης με  την καταγγελία του - Gossip - Athens magazine

«Στα 6-7 η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και υιοθετήθηκα από τον πατριό μου»

«Έτυχε και πήρα το όνομα του πατέρα μου, Μηνάς, αν και δεν με φώναξαν ποτέ έτσι για ευνόητους λόγους. Στα 6-7 η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε και υιοθετήθηκα από τον πατριό μου. Φανταστικός πατριός και από κει και μετά πήγε όλο πολύ διαφορετικά», τόνισε στη συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός.

«Δεν μπορεί να μην αναρωτηθείς πώς θα ήταν η ζωή σου, αν είχες γνωρίσει τον βιολογικό σου πατέρα»

«Ωστόσο, είναι κάποια πράγματα που όσο κι αν οι δικοί σου προσπαθούν να σου τα περάσουν ως φυσιολογικά, μεγαλώνοντας μου δημιουργήθηκαν πολλά ερωτηματικά. Δεν μπορεί να μην αναρωτηθείς πώς θα ήταν η ζωή σου, αν είχες γνωρίσει τον βιολογικό σου πατέρα», παραδέχτηκε ο Μίνως Θεοχάρης αμέσως μετά.

ΜΙΝΩΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ | Debater

«Θα ήταν χειρότερα ή καλύτερα;»

«Είναι ερωτηματικά που δεν μπορείς να τα απαντήσεις. Θα ήταν περήφανος για μένα; Θα του έμοιαζα; Θα είχα γίνει ηθοποιός; Θα ήταν χειρότερα ή καλύτερα;», συμπλήρωσε αμέσως μετά ο Μίνως Θεοχάρης.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss