Μητέρα 12χρονης: Σε καθεστώς προστασίας μέσα στις φυλακές

Τι αναφέρουν πληροφορίες του DEBATER για τη μητέρα της 12χρονης

Στις φυλακές Κορυδαλλού μεταφέρθηκε η μητέρα της 12χρονης η οποία χθες Δευτέρα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του DEBATER, η μητέρα της 12χρονης μεταφέρθηκε στις γυναικείες φυλακές θα βρίσκεται σε καθεστώς προστασίας όπως συμβαίνει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έρχεται σε επαφή με άλλες κρατούμενες. Προς το παρόν επειδή η μεταγωγή της στον Κορυδαλλό έγινε σήμερα, Τρίτη σημαίνει ότι δεν έχει ζητήσει κάτι για την ώρα.
Ωστόσο θα μπορεί να έχει τηλεόραση, εάν έχει την δυνατότητα να αγοράσει. Θα μπορεί να βγαίνει και να καλεί από καρτοτηλέφωνο συγκεκριμένες ώρες όπως και επισκεπτήριο καθώς δεν είναι τιμωρημένη, τις ημέρες και τις ώρες που θα της ορίσουν.

Μάλιστα το πιο πιθανό είναι η μητέρα της 12χρονης να είναι σε διπλανό κελί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η μητέρα δήλωσε για ακόμα μία φορά αθώα, ενώ ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας έκανε λόγο για “λανθασμένο” ένταλμα σύλληψης, καθώς όπως είπε δεν προκύπτουν στοιχεία που να συνδέουν τη μητέρα της 12χρονης η οποία κρίθηκε προφυλακιστέα με το αδίκημα της μαστροπείας.
Πηγή: Debater.gr
Διαβάστε επίσης:
Σεπόλια: Ψάχνουν τον μυστηριώδη «Μιχάλη» – Τα μηνύματα στη 12χρονη

Σεπόλια: Ο Μίχος έβγαζε φωτογραφίες την 12χρονη την ώρα του βιασμού
Σεπόλια: Μια γυναίκα ανάμεσα στους 213 επίδοξους βιαστές


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss