Μόδα: To κομμάτι που δεν θα περίμενες να γίνει τάση

Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που ένα κομμάτι για τη μόδα διχάζει ακόμη και τους ορκισμένους fashion fanatics.

Τα τόσο δημοφιλή πλέον skinny jeans συνάντησαν πολλούς «εχθρούς» όταν κυκλοφόρησαν, ενώ το ίδιο συνέβη όταν τα αθλητικά παπούτσια άρχισαν να φοριούνται εκτός γυμναστηρίου και συνδυάστηκαν με φούστες και φορέματα.

μόδα

Η νέα τάση στην μόδα

Φέτος το καλοκαίρι, οι στιλάτες γυναίκες φορούν ένα κομμάτι το οποίο όμως διχάζει τον κόσμο της μόδας. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θεωρείται αντρικό, είναι πολύ άνετο και κάποιοι υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να φοριέται αποκλειστικά στο σπίτι και ποτέ έξω. Εσείς θα το φορούσατε;

Ένα από τα κομμάτια που φαίνεται να «μετακομίζει» από την ανδρική στη γυναικεία γκαρνταρόμπα είναι μεταξύ άλλων τα boxer shorts. Οι γυναίκες της μόδας τα φόρεσαν ήδη από πέρυσι, ενώ φέτος εξελίσσονται σε hot fashion item του καλοκαιριού.

Πρόκειται για το κλασικό «μποξεράκι» το οποίο μπορεί να φορεθεί χαλαρά στο σπίτι είτε στην παραλία αλλά και σε casual εμφανίσεις στην πόλη.

Το πώς θα το φορέσετε εξαρτάται από το στιλ του -αν πρόκειται για κάποιο πολύ αθλητικό που παραπέμπει σε εσώρουχο, γίνεται το ιδανικό κομμάτι για τις ώρες χαλάρωσης στη βεράντα σας.

Ωστόσο, τα μονόχρωμα boxers που συνδυάζονται με ασορτί πουκάμισο αποτελούν την ιδανική επιλογή για άνετα beachwear looks ή ακόμη και για μια βόλτα στην πόλη, συνδυασμένα με chunky σανδάλια και καπέλο.

Δείτε το αμφιλεγόμενο κομμάτι που έγινε τάση, στο Bovary.gr

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss