Μοναδικά ρούχα για τη μαμά στην ορκωμοσία | ediva.gr

]]>

Η ορκωμοσία είναι μία από τις σημαντικότερες στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου. Η χαρά των αποφοίτων είναι μεγάλη, ενώ εξίσου αξιοσημείωτη είναι και η περηφάνεια και συγκίνηση των γονέων. Φυσικά η μέρα αυτή μένει αποτυπωμένη στη μνήμη όλων, αλλά και στις αναρίθμητες φωτογραφίες που βγάζουμε. Και προφανώς αυτό που θέλουμε να αποφύγουμε είναι να γίνει αποτύπωση με ένα πρόχειρο ή κακό outfit. Και μπορεί πρωταγωνιστές να είναι τα παιδιά, αλλά η εμφάνιση της μητέρας είναι εξίσου σημαντική. Αν η αποφοίτηση του παιδιού σου πλησιάζει, πάρε μερικές ιδέες για μοναδικά ρούχα για τη μαμά στην ορκωμοσία, ώστε να λάμψεις και εσύ εκείνη τη μέρα.
Τι να φορέσεις στην ορκωμοσία του παιδιού σου!

Μωβ floral φόρεμα

Το floral θα είναι πάντα αγαπημένο μοτίβο ρούχων για κάθε περίσταση. Ένα μίντι φόρεμα με μωβ λουλούδια που μπορείς να φορέσεις από την άνοιξη έως το φθινόπωρο είναι μια μοντέρνα επιλογή που μπορείς να κάνεις για την ορκωμοσία. Τα μαξιλαράκια στους ώμους και το δέσιμο στη μέση είναι δύο στοιχεία που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ακόμα περισσότερο.
Μπορείς να το αποκτήσεις τώρα με -30% έκπτωση εδώ!
Μπλε μίντι φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη

Αν θέλεις να κάνεις μία κομψή εμφάνιση, τότε αυτό το φόρεμα είναι η κατάλληλη πρόταση. Ένα μίντι φόρεμα με έναν ώμο και συνδυασμό δύο υλικών που ξεχωρίζουν το πάνω από το κάτω μέρος. Η καταπληκτική μπλε απόχρωση και η γυαλιστερή υφή δίνουν μία βασιλική νότα σε ολόκληρο το look.
Μπορείς να βρεις το φόρεμα με -28% έκπτωση εδώ!
Σομόν φόρεμα με φιόγκο – ρούχα για τη μαμά στην ορκωμοσία

Αν αναζητάς ένα ρομαντικό και άκρως καλοκαιρινό φόρεμα για την ορκωμοσία του παιδιού σου, αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Ένα μίντι σομόν πλισέ φόρεμα με φιόγκο στη μέση. Είναι μοναδική λύση για εσένα που θέλεις λίγο χρώμα, αλλά όχι κάτι πολύ φανταχτερό.

Θα το βρεις με -30% έκπτωση εδώ!
Δες επίσης: 10 Μοναδικά φορέματα για τη μαμά της νύφης
Ολόσωμη φόρμα σε σκούρο μπλε χρώμα

Μία ωραία εναλλακτική στο κλασικό φόρεμα είναι μία όμορφη ολόσωμη φόρμα. Αυτή η φόρμα σε σκούρο μπλε, ίσια γραμμή και με λαιμόκοψη V είναι υπέροχη για όσες θέλουν να ποντάρουν σε μία μίνιμαλ και ταυτόχρονα κομψή εμφάνιση.
Μπορείς να τη βρεις πλέον με -28% έκπτωση εδώ!
Ροζ μακρυμάνικο γυαλιστερό φόρεμα

Ποιος είπε ότι στην ορκωμοσία δεν μπορείς να φορέσεις ένα φωτεινό χρώμα που δε θα περάσει απαρατήρητο από κανέναν; Αν είσαι λίγο πιο τολμηρή στις επιλογές σου, θα λατρέψεις αυτό το ροζ μακρυμάνικο φόρεμα με τη γυαλιστερή υφή. Είναι κατά βάση απλό, καθώς το χρώμα του είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει. Ωστόσο, η λεπτομέρεια στη μέση, αλλά και οι τονισμένοι ώμοι θα κάνουν τη σιλουέτα σου να δείχνει μοναδική.
Μη χάσεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις με -50% έ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss