Μοναδικές ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου | ediva.gr

]]>

Τώρα το καλοκαίρι οι ώρες που περνάμε σε κήπους, αυλές και μπαλκόνια είναι πολλές. Συνεπώς, η φροντίδα και η όμορφη διακόσμηση αυτών των χώρων είναι σημαντική. Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ομορφύνεις τους εξωτερικούς σου χώρους είναι ο σωστός φωτισμός. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλούς διαφορετικούς τρόπους για να εντάξεις λαμπάκια και φωτιστικά στη διακόσμηση. Ρίξε μια ματιά σε μερικές ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου, οι οποίες θα μεταμορφώσουν το σπίτι σου τις καλοκαιρινές νύχτες.
Πώς να διακοσμήσεις με τον κατάλληλο φωτισμό τους εξωτερικούς χώρους

Φωτιστικά λουλούδια κήπου – ιδέες για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Αν θέλεις να διακοσμήσεις με ιδιαίτερα φωτιστικά τον διάδρομο στον κήπο σου, αυτή είναι η καλύτερη ιδέα. Αντί να προτιμήσεις κλασικά φαναράκια, διάλεξε αυτά τα ηλιακά φωτιστικά σε σχήμα λουλουδιού. Διαθέτουν ηλιακούς φορτιστές, ώστε να είναι δυνατή η φόρτισή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας και να ανάβουν το βράδυ. Επίσης, μπορούν να αλλάζουν χρώματα, ενώ είναι και αδιάβροχα.
Μπορείς να βρεις ηλιακά φωτιστικά σε σχήμα κρίνου και μοναδική τιμή εδώ!
DIY φωτιστικά με κρεμαστά μπουκάλια

Μία εύκολη DIY ιδέα για μοναδικό φωτιστικό εξωτερικού χώρου βασίζεται στη χρήση παλιών γυάλινων μπουκαλιών. Αν διαθέτεις κάποιον κόφτη γυαλιού ή θέλεις να δοκιμάσεις έναν εναλλακτικό τρόπο κοπής των γυάλινων μπουκαλιών, μπορείς να βάλεις μέσα τους κεράκια ρεσό. Αν, ωστόσο, θέλεις κάτι πιο εύκολο, το οποίο δεν προϋποθέτει κόψιμο του γυαλιού, μπορείς να προσθέσεις στο εσωτερικό τους λαμπάκια, όπως αυτά που χρησιμοποιούμε για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Δες επίσης: 5 Πανέμορφες ιδέες για φωτισμό μπαλκονιού!
Ηλιακό φωτιστικό ποτιστήρι

Ακόμα μία υπέροχη ιδέα για ηλιακό φωτιστικό που ταιριάζει εξαιρετικά στον κήπο είναι ένα φωτιστικό ποτιστήρι. Τα string lights που βγαίνουν από μέσα θυμίζουν το νερό που χρησιμοποιείς για το πότισμα, καθιστώντας το φωτιστικό μια τέλεια προσθήκη για τον κήπο σου.
Μπορείς να το βρεις εδώ!

]]>

String lights για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Μια μακριά σειρά με λάμπες (string lights) είναι μια κλασική και δοκιμασμένη ιδέα για τον φωτισμό των εξωτερικών -και όχι μόνο- χώρων. Αν, μάλιστα, έχεις και κάποιο κιόσκι στην αυλή σου, μπορείς να κρεμάσεις τα string lights από πάνω, μπερδεύοντάς τα ανάμεσα σε ξύλα και κλαδιά για ένα μαγικό αποτέλεσμα.
Αν θέλεις και εσύ μια σειρά με λάμπες μεσαίου μεγέθους, μπορείς να τη βρεις εδώ!
Χάρτινα κρεμαστά φανάρια

Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια όμορφη, χαλαρή ατμόσφαιρα στην αυλή σου, η καλύτερη επιλογή για φωτισμό είναι μερικά χάρτινα φαναράκια. Μπορείς να τα κρεμάσεις πάνω από το μέρος που συνηθίζεις να κάθεσαι με την οικογένεια και τους φίλους σου και ταιριάζουν υπέροχα σε ένα πιο boho περιβάλλον.
Μπορείς να βρεις υπέροχα χάρτινα φαναράκια εδώ!

Δες επίσης: Υπέροχες ιδέες φωτισμού για ένα εντυπωσιακό μπαλκόνι!
Πυρσοί για φωτισμό εξωτερικού χώρου

Μία επίσης όμορφη ιδέα για τον …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss