Μόνικα Μπελούτσι

Η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) συνεχίζει επάξια την παράδοση των γοητευτικών ιταλίδων ηθοποιών που ξεκίνησαν από την πασαρέλα και διέγραψαν μία εντυπωσιακή καριέρα στον κόσμο της έβδομης τέχνης. Με πληθωρικές καμπύλες, φυσικά καστανά μαλλιά και με βαθιά λάγνα φωνή είναι η αναμφισβήτητη ιταλίδα σταρ του σήμερα.
Η Μόνικα Άννα Μαρία Μπελούτσι γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 1964 στο χωριό Τσιτά ντελ Καστέλο της περιοχής Ούμπρια της κεντρικής Ιταλίας. Ήταν η μοναχοκόρη του φορτηγατζή Πασκουάλε Μπελούτσι και της συζύγου του Μπρουνέλα Μπριγκάντι. H συνάντησή της με την κάμερα έγινε στα 13 της, όταν πόζαρε για ένα τοπικό φωτογράφο κρυφά από τους γονείς της.
Πρώτα βήματα στο μόντελιγκ και μαθήματα υποκριτικής

Στα 18 της γράφτηκε στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Περούτζια και παράλληλα άρχισε να ασχολείται με το μόντελιγκ για το χαρτζιλίκι της. Γρήγορα όμως την ανακάλυψαν τα λαγωνικά της μόδας και δύο χρόνια αργότερα εγκατέλειψε τις σπουδές της για να ακολουθήσει καριέρα μοντέλου. Εγκαταστάθηκε στο Μιλάνο και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το πρακτορείo Elite Model Management.
Μέσα σ’ ένα χρόνο είχε γίνει μεγάλο όνομα και συνεργαζόταν με οίκους μόδας, όπως οι Dolce & Gabbana και Christian Dior, ενώ έκανε εξώφυλλα για τα ανδρικά περιοδικά «Esquire» και «Maxim». Παράλληλα, έπαιρνε μαθήματα υποκριτικής, έχοντας κατά νου τον κόσμο της έβδομης τέχνης.
Το 1990 ξεκίνησε από την τηλεόραση με τη σειρά του Ντίνο Ρίζι «Vita Coi Figli» («Η ζωή με τα αγόρια») και συνέχισε με μικρούς ρόλους σε ιταλικές π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss