Μοντέλα BMW και MINI με vegan εσωτερικό – FleetNews

Μοντέλα BMW και MINI με vegan εσωτερικό θα κυκλοφορούν στην αγορά από το 2023, προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές CO2 των οχημάτων.
Η μείωση εκπομπών CO2 σε όλο τον κύκλο ζωής ενός οχήματος είναι πρωταρχικός στόχος του BMW Group στο δρόμο για την κλιματική ουδετερότητα, που πρόκειται να επιτευχθεί το αργότερο μέχρι το 2050. Η επιλογή υλικών διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Ο όμιλος σχεδιάζει να λανσάρει το 2023 τα πρώτα του οχήματα που θα διαθέτουν πλήρως vegan εσωτερικό. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως μέσα από την εξέλιξη καινοτόμων υλικών με ιδιότητες τύπου δέρματος. Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα της χρήσης αυτών των υλικών για επιφάνειες τιμονιών που πρέπει να πληρούν απαιτητικά κριτήρια ως προς την αίσθηση, την πολυτελή εμφάνιση και την αντοχή στη φθορά. Πλήρως vegan εσωτερικά θα διατίθενται για μοντέλα BMW και MINI για πρώτη φορά από το 2023.
Το BMW Group εδώ και καιρό προσφέρει διάφορες εναλλακτικές λύσεις υφασμάτων αντί του δέρματος. Τώρα, για πρώτη φορά, προσφέρει ένα κατάλληλο υποκατάστατο του δέρματος για τη σημαντικότερη διεπαφή μεταξύ οδηγού και οχήματος. Οι επιφάνειες του τιμονιού πρέπει να πληρούν απαιτητικά κριτήρια όσον αφορά την εμφάνιση, την αντοχή στη φθορά και την ανθεκτικότητα. «Με ένα τιμόνι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας vegan υλικό, εκπληρώνουμε τις επιθυμίες των πελατών μας που δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κανένα συμβιβασμό στην εμφάνιση, την αίσθηση και τη λειτουργικότητα. Το καινοτό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss