Μοντέρνα σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο | ediva.gr

]]>

Η σεζόν των γάμων έχει αρχίσει για τα καλά. Σίγουρα κι εσύ το καλοκαίρι έχεις τουλάχιστον ένα γάμο να πας. Και τώρα έρχεται ο γνωστός προβληματισμός: τι να φορέσεις αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο! Το καλοκαίρι εξάλλου, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα μιας που η ζέστη δυσκολεύει την κατάσταση!
Είναι λογικό να θέλεις να δείχνεις όμορφη, στιλάτη και περιποιημένη στα επίσημα events που έχεις φέτος το καλοκαίρι. Για να μην παιδεύεσαι όμως να βρεις τι ρούχα να βάλεις, ανακάλυψε μερικά μοντέρνα σύνολα αν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο!
Τι να φορέσεις φέτος το καλοκαίρι ως καλεσμένη σε γάμο!

Φόρεμα με cut outs

Τα cut- outs είναι μεγάλη τάση της μόδας φέτος! Μπορείς λοιπόν να επιλέξεις ένα φόρεμα με ανοίγματα για το γάμο που έχεις να πας. Ειδικά τα ανοίγματα στη μέση είναι η πιο μοντέρνα επιλογή που μπορείς να κάνεις! Να είσαι σίγουρη ότι με ένα τέτοιο φόρεμα δε θα περάσεις απαρατήρητη!

Δες επίσης: 5 Σικ καλοκαιρινά office looks που θα λατρέψεις
Φόρεμα σε φλούο χρώμα

Μια ακόμα τάση το φετινό καλοκαίρι είναι τα έντονα φλούο χρώματα. Εξάλλου, ταιριάζουν τέλεια στην εποχή.  Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις ένα φόρεμα σε φλούο χρώμα και να κλέψεις τις εντυπώσεις. Ένα φουξ, ένα πορτοκαλί ή ένα μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα είναι ότι πρέπει για ένα μοντέρνο κορίτσι! Μάλιστα, αν είσαι και μαυρισμένη θα το αναδείξεις ακόμα περισσότερο!
Λαμπερή ολόσωμη φόρμα

Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά και να μη βάλεις ένα φόρεμα, η ολόσωμη φόρμα είναι μια τέλεια εναλλακτική. Μη φοβάσαι ότι θα δείχνεις λιγότερο επίσημη. Αν διαλέξεις μια ολόσωμη φόρμα με λάμψη θα δείχνεις πολύ εντυπωσιακή. Φόρεσε μια φόρμα σε χρυσό ή μια με μερικές παγιέτες και θα έχεις ένα πρωτότυπο outfit για γάμο!

]]>

Δες επίσης: 10 Μοναδικά φορέματα για τη μαμά της νύφης
Co-ord set με μπούστο και φούστα

Μια ακόμα εναλλακτική των φορεμάτων είναι τα co-ord sets. Έτσι, μπορείς να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss