Μοντέρνοι τρόποι να φορέσεις ένα πουλόβερ με στυλ | ediva.gr

]]>

Χειμώνας χωρίς πουλόβερ δε γίνεται! Εξάλλου, τα πλεκτά αυτά κομμάτια μας διατηρούν ζεστές ακόμα και τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Δεν είναι όμως απλά ένα ρούχο για να ζεσταθείς. Αν φορέσεις σωστά ένα πουλόβερ μπορείς να δείχνεις εντυπωσιακή και μοντέρνα.
Δεν έχουμε συνδέσει ένα πλεκτό πουλόβερ με στιλάτα σύνολα, ίσως επειδή συνήθως είναι ογκώδη. Ωστόσο, μπορείς να φτιάξεις μοναδικά outfits φορώντας τα αγαπημένα σου πλεκτά. Ανακάλυψε λοιπόν ορισμένους μοντέρνους τρόπους να φορέσεις ένα πουλόβερ με στυλ!
Στιλάτα χειμωνιάτικα σύνολα με πουλόβερ!

Φόρεσε το πουλόβερ σου με μια παντελόνα

Φέτος είναι η χρονιά για φαρδιά παντελόνια. Οι άνετες παντελόνες αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Τα καλά νέα είναι ότι ταιριάζουν τέλεια με τα πουλόβερ σου. Φόρεσε ένα πουλόβερ μέσα από την loose παντελόνα σου και θα δείχνεις αέρινη και σούπερ στιλάτη!

Δες επίσης: 7 Γυναικεία ρούχα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!
Κάνε layering

Το layering είναι ένα σύνηθες κόλπο για να κρατιέσαι ζεστή το χειμώνα αλλά και για να δείχνουν πιο σοφιστικέ τα σύνολα σου. Φόρεσε λοιπόν το άνετο πουλόβερ σου πάνω από μια ζιβάγκο basic μπλούζα ή από ένα πουκάμισο ώστε να κάνεις το look σου πιο ενδιαφέρον και σύνθετο και να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα.
Δες επίσης: 3 Κομμάτια που θα αναβαθμίσουν τα outfits δουλειάς!

]]>

Συνδύασε το πλεκτό σου με μια φούστα

Ένας τρόπος να κάνεις το πουλόβερ σου κάτι παραπάνω από ένα casual κομμάτι είναι να το συνδυάσεις με μια φούστα. Η φούστα σου μπορεί να είναι μίνι ή και μακριά. Το σίγουρο είναι ότι συνδυάζοντας ένα πουλόβερ με μια φούστα θα έχεις φτιάξει ένα outfit για όλες τις ώρες!
Δες επίσης: 5 Must φθινοπωρινά μαύρα κομμάτια που θα λατρέψεις
Φτιάξε ένα εγγυημένο σύνολο με τζιν και πουλόβερ

Τι πιο κλασικό αλλά και αγαπημένο από τον συνδυασμό τζιν παντελόνιού με πουλόβερ! Κάτι τέτοιο δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα και αν διαλέξεις το κατάλληλο τζιν και το κατάλληλο πλεκτό μπορεί να δείξει και ιδιαίτερα φρέσκο! Για παράδειγμα, ένα ριγέ πουλόβερ είναι μια στιλάτη επιλογή για το φετινό χειμώνα και δένει τέλεια με ένα μπλε τζιν παντελόνι.
Δες επίσης: Πώς να φορέσεις τη maxi φούστα το φθινόπωρο
Φόρεσε ένα oversize πουλόβερ σαν φόρεμα

Τα oversized πουλόβερ είναι πάντα μια στιλάτη επιλογή. Ένας πολύ φρέσκος τρόπος να τα φορέσεις είναι σαν φόρεμα. Διάλεξε λοιπόν ένα φαρδύ και μακρύ πλεκτό, φόρεσε το με ένα χοντρό καλσόν και με μπότες μέχρι το γόνατο και θα το έχεις μετατρέψει σε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss